De sa JA

Ble noen timer med brøllup 🙂
*

Jeg startet jo med en gang jeg sto opp, trodde jeg gikk glipp av starten, men nei jeg rakk det. Så her rigga jeg meg til med kaffen. Ståle kom på etter hvert, og da satte han på brøllup hos seg, så da så vi alt sammen. Som jeg nevnte i forrige blogg, så skulle jeg i 2 brøllup. Og det skal jeg si dere, at det har jeg vært. Orker ikke gallamiddag, får ikke sett så mye av det allikevel, men det kommer nok på nyheter, så går ikke glipp av så mye. Men jeg ble så fasinerende av div klesplagg. Og den ene kjolen til hu prinsessa fra Nederland tror jeg hu var fra, den kjolen var drit fin. Gul med noe hvitt nederst.

Og Adrian, om det er det han heter, alltid fresh i klea sine. Og den orange kjolen til Victoria også var kjempe fin.
Jeg å har lyst på den gule kjolen. En gang i mitt andre liv. Den koster sikkert mer enn det jeg kan tenke meg. Hahaha.
Så hadde man ett par, kjære vene. De var tøffe og kledd morsomt, men jeg trodde par sekunder jeg så på Ariel her. For det var det første jeg tenkte på når jeg så hu i allefall. Men morsomt at de kler seg litt crazy 🙂 *

De på detta, assa jeg gir meg over.. Det var jo tøft men han skulle droppa den veska. Funnet noe annet i allefall. Den passa ikke helt til antrekket. Men fin lilla farge på kjoler og jakker.
Ja glømte å si det, men når Willy sto opp så var det slutt på moroa nede. Brøllupet her ville ikke han se på, så det var bare å pakke sammen Ståle, og fikse seg litt lunsj og ta med tlf og pc opp på soverommet. Står en tv der å, så da hadde jeg brøllupet på skjermen, og kunne se det andre brøllupet på tlf.. Ståle var på pc.

Alvarez kom opp etter hvert også, ville være med på hele festen han å. Jaaa han liker å være med på litt moro han å. Men ja videre.. Brudepikene hadde fine rosa kjoler. Har bilde av det.

Her er dem, så fine damer. Ikke alle smilte, men det veit man jo hvorfor. Men det skal ikke tas opp her for å si det sånn. Men alle hadde lik rosa farge men forskjellige design. Smashing.

Jeg syntes det var så tøft at trommisen satt med bunad og spilte. Og at de hadde brukt Gospel kor til å synge er artig, synd man ikke fikk hørt dem. Liker gospel kor. Ser man krompen klemmer brudgommen etter vielsen. Da er det vel mulig og få sett brudeparet snart da. De har jo vært gjemt under svære duker hele tida, lekt spøkelseskladder der de gikk.

obs.. tittebu lissom. Dette var en glipp, men de skjulte da hu sjapt. Syntes det er litt teit når de er offentlige. Men siden det er noen andre som har rettigheter til bilder osv, så kan man ikke si noe.. Vi får sett når netflix har laget ferdig dokumentar 🙂

Endelig hadde bladet HELLO lagt ut bilde. Tusen takk, etter så mange timer uten en antydning til en titt, det er kjedelig. Men de er gift og sa Ja. Det er flott. Lykke til med kjærligheten begge to.
Ja så var jeg på brøllup nr 2 på tlf, jaaa da var jeg på Gol Fjellet, assa makan til søtt par. De sa ja begge to der å. Jeg ble helt rørt av dem, Brudgommen gråt sine gledes tårer mens ei dame sang en vakker låt. Nei det var så koselig og få være med på det. Tusen takk <3 🙂
Nå får man legge brøllupet til siden og ta kvelden i mot her.. Bikkjer har jo selvfølgelig fått sitt, mat og luft, suss osv.
Så nå er det og fikse litt mat for kvelden, og kulen foran tv`n vel. Litt usikker.. Hahaha Kan jo hende jeg blir sittende på kjøkkenet og preke jeg. Sånn typisk meg lissom. 🙂
Willy har vært og fiksa litt bikkjemat tror jeg, og noe annet. Så da er det bare for meg og starte litt her med mat 🙂
Ha en flotters kveld 🙂 Ta vare <3

Den store brøllupsdagen

Yes jeg rakk det 🙂

Var ekstrem stressa for at jeg ikke skulle rekke brøllup på morran her.. Men det starta ikke før kl 10 og det er jo helmax Egon. Jaaaaa må få med seg den store snakkisen vøttøøø. Innbydelsen har blitt borte i posten serru, så må takke meg til Tv- skjermen. Og ikke nok med det, jeg skal være med på 2 brøllup i dag, kjære vene, kommer til å ta helt av dette 🙂 Det skjer på tlf 😛 Hahahah
Alltid koselig med brøllup, også kan jeg værra med på snakkisen da vøtt. For da er jeg vitne. Jaaaa. Egentlig burde jeg stelle meg og ta på meg stor stasen og prinsesse kjole, og go all in her. Men jeg tenker at det er vel å ta litt vel av. Eller er det det??
Blir litt stolt av mor mi å, hu skulle til og med kjøpe seg napolionskake beta i dag, ja bare for å feire litt, selv om hun ikke skulle se på. Men da feira hu automatisk litt. Jaaaaa, noen som har brøllupskake, får skåle i fun saft og knekkebrød jeg da 😛 Hahaha Bare kos deg du mamma, er helt greit. Tenk litt på meg når du setter tenna i den kakebiten. Jeg elsker napoleonskake 😛
Jaaa og hu Linda som jeg har nevnt før, skal i konf i dag, assa hu skal spise kaker å, makan urettferdig, nesten så hu feirer litt brøllup å. Mmmm jaaaaaa.. Hørers ut som jeg er en skikkelig kakemons, men ekke det heller vøtt, men litt søtt er godt, når man ikke eter det ekstremt ofte. Og jeg skulle hatt kake akkurat i dag, BARE for å feire brøllup. Hahahaha ååå my goood jeg er så teit… Men Linda… Om du leser.. Håper du husker låta da.. Den jeg og Ståle prenta inn i hjernen din i går kveld 😉

Pønta litt med svarte roser for dagen. 😀 Svarte roser er alltid pent, bare synd de ikke er ekte.
Lurer på om jeg må få tak på frø eller løker med svarte roser. Det er jo tøft og pent.. Hmmmm neste års prosjekt..
Jeg har forresten funnet frem strikketøyet mitt igjen, ja det var en feil som måtte rettes opp, og det er gjort. Brukte dagen min på det i går, for det var mange runder jeg måtte strikke tilbake. Så nå under brøllupet kan jeg strikke og virkelig kose meg med vakre bilder i fra Geiranger.
Fikse seg litt “Frokost” å da, så blir det så bra.
Vi snx senere.. Må rigge meg til… Carpe Diem. 🙂

Det er freddan

Ohoooy dagene går!

Fredags morgen og kaffe`n er i koppen. Her ere bare å fylle årene med det svarte gull så man kommer i gang med dagen. Hva som skjer i dag er ikke godt å vite.
Onsdagen gikk til å klippe plenen, satan den vakke høy men drit tungt å kløppe så lenge det var bløtt i bonn og masse mose. Jizez assa. Er så lei dårlige plener. Her må man få gjort no. Skal jo plante no stikkelsbær busker og rips. Og Plomme trær.. Elsker masse bær, spess rips. Jeg må jo høre med huseier først da, leier jo bare. Men tror han sier bare at jeg kan gønne på så lenge det ser bra ut og at det blir satt opp pent.
Jeg kløpte denna plenen da, og sto å elga i busken litt, Spøy på godt norsk, fytti dama, ble brått så sabla svimmel, og det gikk litt rundt, drakk vann, men tror kanskje jeg bælma litt for mye vann. Hahaha pønta stråa her med havregryn.. Åååå kjære vene jeg flira og lo for meg skjæl. Jada æsj og grisete, men jeg ekke helt rektig så da går det bra. Var jo små kvalm, og det er jo bivirkning på sprøyta jeg har begynt på. En av bivirkningene, er en del men jeg føler jeg ikke har så mange av dem ennå. Godt er det.

Fikk fløtta på ei sommerfugl larve, så ikke den havner i gapet på disse “ulvene” som bor her. Da får jeg kanskje se den puppe (heter det det?) Alvarez var sliten etter at jeg kløpte plenen å, jaaaaaa han er jo med fra andre siden av gjerde. Han har ett sånn kick av at om jeg går bak husveggen så skal han løpe førstemann til porten og tilbake, så han løper frem og tilbake mens jeg kløpte rundt. Han er en snodig skrue den bikkja der. Men fanken så god som gull. Digger den bikkja.
Det begynner å blomstre i bedde, fikk vite at de er flerårig så de vil komme igjen neste år, og det er jeg glad for, for disse er fine. Takk AB som fant ut det, og sorry for at det er tomt på lageret 😉

Pricilla her dem. Vakre saker som blir 100cm. De er stive som fy, og bør bindes med en gang så de vokser rett opp. Som jeg har ikke gjort, her har vinden bøyd de litt så de vokser ekstremt skækk. Kjipt men jeg skal se om jeg får vippa de litt før de blir for lange. Håper på å ikke knekke dem.
Flettene mine må jo nå ut, de har vokst så gæli at det ser ikke pent ut lengre, og håret trenger en real vask. Hodebunnen blir meget tørr av å gå med flettene over lengre tid. 3 mnd er ganske lenge. Og vi skandinavere har ikke slik hårtype så flettene varer så lenge som andre. Men det tar litt tid å ta ut dem også, for jeg må jo gjøre andre ting innimellom, som å lage middag. Da ere ikke pent å drive med håret for å si det sånn.
Å fytti dama som man røyter når man tar ut disse flettene, Halve manken blir nesten borte, ikke det at jeg merker så mye av det, men børsten fylte seg godt. Jeg har så mye hår at jeg merker ikke det allikevel. Varmt under her er det uansett. Gosh.
Digger at håret blir litt afro. Ønsker meg det jeg, afro på toppen. Men det får jeg ikke uten at jeg må krølle det hver dag. Men det blir drit varmt under her, selv om man kun har hår på toppen. Så folk som ønsker seg tjukt hår… Uff det er for varmt å ha om sommeren kan jeg si dere.
Ja ja. Jeg har funnet frem strikketøyet igjen, første jeg finner på den er jo feil langt nedi der, så her må jeg ta det opp. Irriterende som fy. Men oppskriften er på tlf så ikke så enkelt når det er så mye oppskrift og må bla fram og tilbake hele tiden. Må få skrevet dem ut ette eller annet sted. Skriveren her funker ikke. Lager vel ikke no blekk til en snart, så da kan man tenke seg hvor gammel den er. 😛

Fredag morning blues, oppe før fuglene fiser. Men sånn er det når man legger seg kl 22 på kvelden. Ikke at det er no gæli men det er drit tidlig for å være meg og da veit jeg at det blir en tidlig morgen og at jeg våkner i løpet av natta. Jada våknet kl 02.00 i natt, og det er litt væl tidlig og stå opp syntes jeg. Så klarte og sovne igjen heeeelt til Willy gikk å la seg. Da våknet jeg selvfølgelig igjen. kl 5 da eller. Kjære kirkefolk. Og da ere gjort da vøtt. Og siden jeg fikk voksen kjeft på mandag av legen med at jeg ikke går på do å pisser når jeg må, så måååå jeg stå opp da. Jeg har lært å knipe igjen jeg så da gidder man ikke stå opp for å gå på do, for såååå å bli våken. Makan.
Men det er meget koselig og sitte her i mørten og glo litt og drikke kaffen i ro å mak. Så går man inn på liven til Kim på TT. Alltid koselige folk der. Så ere slik morgen pjatt da vøttø ja.
Det var sånn spøkelses morgen, med morgen tåke rundt hele her, lå lavt over åkeren med en lyseblå himmel. Manglet bare noen elg som kommer travende på åkeren. Drit fint syntes nå jeg.
Ellers vil denne dagen sikkert bli som andre dager, går å suller rundt her og driver med det vanlige huslige. Og litt ute siden det er vær til å drive på der i dag, Må få snart fjerna litt potter og rydde de unna for vinteren. Noen av plantene tror jeg vi skal se om vi kan ta ned i kjelleren og håpe de kommer seg til neste sommer. Lov å prøve.
Bare det at de pottene er jo bly tunge så det blir ikke lett å få de ned der Godt Willy er så sterk 😛
Må få gjort ferdig inni hundegården å, rødde ut av husa inni så de er klare for ny porsjon sagflis og klar for bruk av bikkjer. Når det kommer en som skal stå der. Det er jo evt ikke før neste år, men da er den klar for å si det sånn.
Det er egentlig mye jeg skal gjøre utenfor her, men får liksom ikke gjort alt, uten stor bil og uten materiell. Men tar ting etter hvert her. Mye ere huseier som må fjerne, men her gjør man en deal så man blir kvitt rotet som ligger rundt om. Og kjørt bort alle disse gressklipperne som står her. Kjære vene tror det står 4- 5 stk her. Både sitteklippere og gåbortoverklipper 😛  Det tar så plass rundt her. Men til slutt blir det bra.
Nei nå får man starte dagen litt med å gjørra no fornuftig. Så hey soo long. Carpe Diem 🙂

Porselensdagen

ÅÅ my gooood ere mulig…

Våkna altfor tidlig, men det er jo helt greit. Skal ikke sova bort summerdagen sier dem, ja for sola skinner og det er fortsatt vind ute. Men men fåkke gjort no med det for å si det sånn.
Jeg må få bind opp blomstene mine for der har vinden blåst de så skækk at de vokser helt feil, og det blir så lange og stive, så de knekker. Og det er litt synd for de tror jeg blir drit fine. Pricilla heter de.
Så dagen i dag blir å drive litt ute før det kommer drit vær igjen for det står det at det skal bli i løpet av uka. SÅ lei regn. Så plenen måååå man får tatt nå, håpe det er siste gangen.
I dag starta jeg på vanndrivende, oooohoooy jeg gjør jo fanken ikke annet enn å fly opp den trappa for å sette meg på porselenet, kjære kirkefolk. Vært der noen ganger for å si det sånn.
Har hatt min daglige dose med å snakke med Ståle og Hilde, som alltid er koselig. Selv om dagen kan være litt grå når man starter en samtale så kommer det alltid en litta latter innimellom. Sånt lyser opp dagene.
Ble en tur til legen i dag å, ønsket mere blod av meg. Og samt ta en EKG.
Her skjer tappinga for blod, de skal bare punktere par årer før de treffer på den riktige. Og EKG skjedde ikke, det hadde legen glømt å skrive opp så det kunne hun ikke utføre, hun hadde ikke lov?! jaja samma det. Til og med slapp å betale for timen siden jeg hadde vært der i går pluss mandagen forrige uke og tatt blodprøver. Det er en pris man liker.. It`s for free 😉
Vi dro hjem igjen og Willy fikk lyst på boller så han gikk for å bake det, jeg og Rosin tok en cowboy strekk på sofaen. Det var digg, våknet til lukten av nystekte boller og at han dreiv å rødda på kjøkkenet, jupp skal høre at man jobber serru.

Rosin og Obelix er aldri langt unna <3
Fått gjort litt ute, rødda litt etter bikkjer ute før Willy klipte plenen der bikkjer driver, vokser så mye sopp der, så må få det kløpt og fjerna. Så ikke villdyrene eter dem. Selvfølgelig begynte det å regne, ikke no moro og drive ute da. Så får håpe på mer oppholds vær i morra så man kan fortsette og fikse med bedd og plen. Skal fjerne de fleste planter som er ferdig for sommeren nå og få satt no lyng i stedet. Høsten er jo godt på veien inn. Bladene skifter farge og noen faller. Vakker tid vi er inni nå med flotte farger og en grei temperatur for folk og bikkjer. Ja det har jo spådd varmt igjen, men det får man se på når man drar frem gardinene om morran. De forandrer jo været sekund for sekund omtrent.
Her skjer det ellers ikke no spesielt i kveld, så med detta sier jeg…. Have it og snx

Monday morning blues

Eller bare en dag med sadisme og voksenkjeft

Våknet før klokka og fikk i meg kaffekoppen, så kroppen kom i gang. I dag er det dagen for både sadisme og legetime. Men det er 3 timer mellom timene, så det er litt kjedelig.
Men først er det å stelle seg og lufte bikkjer. OG vekke Willy som ikke er no høydare i det hele tatt. De sier at man ikke skal vekke en sovende mann, men det der ekke no mann så da er det vel ikke no problem. 😛 Pitbull i stedet.
Turen til naprapat gikk fint, deilig å bli knekt, tøyd og nåler pluss strøm. Denne dagen var han ekstra ivrig på både nåler og strøm. Men jeg fortjente det siden jeg kom litt seint til timen. Lønner seg ikke det for å si det sånn, da gosser`n seg og gønner på mer power. Ja ja jeg lå da ikke å rista så vakke hardt nok..
Hjem for å spise litt frokost og vente på at klokka skal tikke frem til legetime, skal oppom AB og levere no også.
Ja her satt jeg alene og venta da, ensom og forlatt, før jeg ble ropt opp. Da var det og få vite svar på prøver og få litt voksen kjeft og få noen resepter som er dyrere en fytti faan. Men det kan hjelpe meg både vekt osv. Jeg får ikke bruke treningsrommet optimalt i det hele tatt, siden jeg kan skade meg mer enn gjøre meg godt. Og det er ikke no særlig i det hele tatt. But but it`s not only only. Skal tilbake igjen i morra for flere blodprøver og EKG. Han ville sjekke hjertet og ta noen flere prøver pga vann i kroppen og diabetes.. Jeg har ikke det men jeg er faretruende for diabetes type 2. Drit men men.

Hjemme så så blåser det som bara det og det er helt umulig å sitte ute eller være ute omtrent. Det er jo helt åpent så vælver jo med vinden. Men men fått gjort litt inne, og lest litt. Må lese litt bøker for å holde hjernen i gang. Må fikse noe  Måtte snakke med Linda å så jeg fikk læring i sprøyter jeg skal ta. Fikk ikke opplæring på apoteket.
Og fytti dama hvor dyrt. Ble helt satt ut jeg.. Men får håpe de hjelper meg på en eller annen måte da. .
Jaja fikk da tatt den og gudskjelov så er det en uke til neste gang.
Ble en sein middag og vi glana medium. Hu er bra dame..
Duppa ta på sofaen så her var det bare å legge seg i senga. Snx

Sunday morning blues

Eller bare våkna drit tidlig på sofaen!!!!

Når du våkner før kl 5 på sofaen og tenker at “yes. respekt han har atter en gang ikke vekt meg når jeg har sovna her”. Ja han Willy har fått beskjed om det ellers blir jeg lys våken, og er oppe hele natta. Og det er ikke helt sundt for migrene hue mitt. Og det kan jeg bare fortelle at, om man har en så å si normal døgnrytme med nok søvn, ( noe som jeg ikke har) så vil det hjelpe mye for å unngå migrene. Jeg har testa det mange ganger.. Våken netter = migrene. Nok søvn= null migrene. Hva som skjer i løpet av dagen og natta er en annen ting. Men man trigger ikke hue lissom. Ja det var dagens læring.
Jeg tok meg forresten friheten til å sove litt til, fra 7 til 9 😛  Måtte baaare skrive ferdig forrige blogg og drikke litt kaffe.
Jeg har fått årna meg sjæl, og bikkjer, ja de som har stått opp, rødda kjøkken og spist en sund frokost. Spent på om magan min reagerer på havregryn varmet opp i melk i mikro`n. Det er jo ikke god etter galleblære operasjon. Men jeg spiste opp, var helt greit. uten sukker med en dært bringebærsyltetøy. Ikke det beste men funker.

Nå sitter jeg bare å venter på at AB skal hente meg ved 12.30 tiden. Vi skal en tur til Liv og Charlene, på Loppis.. det blir koselig, og da får jeg besøke Pia Sankt bernhard og Tror chihuahua`n heter Nova. Alltid morsomt med litt loppis, og dette er jo i ett privat hjem. Hu har så mye rart.

Alt i fra klær til ekstremt mye koppestell, bur, potter, vaffler og lodd. Så koselig og dra ditt og se og hilse på. Fikk hilst på Nova og Pia da. Og Pia ble glad for hilse på kjente folk.

Fine fine Pia <3

Det ble med noe hjem da, en bamse til Alvarez, en elg, så nå er han en elghund 😉
Så fant jeg en baby dukke som er tro kopi av baby dukka jeg hadde når jeg var liten. En gutte dukke. Bjørn Erik heter han som den forrige.
Så fant jeg meg en biografi om Elvis, DEN måtte bli med 🙂

Så var det å komme seg hjem og få gjort litt her.. Jeg måtte få vaska litt klær. Så må jeg fikse no greier til noen planter utenfor så de ikke knekker og bli ødelagte. Men måtte ha avbitertang da. Låne det av AB, og ja da tok Willy med seg Diba hit. Så nå er det ei litta Chi frøken her. Bilde kommer evt senere. Nå blir det å bli kjent med henne og se hvordan dette utvikler seg. Gutta er litt gira på hu pga hun har hatt løpetid, lukter sikkert litt ennå.
Men men det går da bra ellers. Rosin sier ikke så mye.
Folket får ha en flotters kveld 🙂

Lørdag boogie blues eller!!!

Soffa sliter tenker jeg!!

Sto opp kl 08.00 på en lørdag. Tiden for seg selv om morran er ett stort pluss kjenner jeg.
Sola var oppe på morran, men forsvant raskt, det blåser fra alle kanter så ikke så koselig og værra ute heller. Da er det godt å kunne sitte under ett pledd og nyte kaffen, taste litt på pc, og glo litt live på TT. Og ønske folket god morgen på snap. Standard prosedyre på morran.
Så har jeg fikset neglene mine på morran også, deilig å ha litt lengde igjen. Helt grei farge også.

Etter hvert så har man jo samtale med Ståle og Linda da. De er jo oppe om morran di også. Koselig det med morgen snakk.
I dag er det en slik trøttings dag, tung i kroppen lissom, så det blir å kose meg med han Jo Nesbø under pleddet tenker jeg. Trenger slike dager kjenner jeg.

Og jeg blir ikke alene med å kose meg under teppet veit jeg. Rosin bolla mi er aldri langt unna.

Se på det vakre fjeset. Gamlemor er 10 år og stil going strong. Bare digger den hunden.
Willy stakk ut for å gjørra div ting og handle inn noe jeg manglet til hjemmelaget pizza. Lenge siden jeg har hatt så det frista litt på freddan. Mens han var ute så årna jeg deigen og rødda litt på kjøkkenet, med musikk så går jo ting unna. Mens deigen hever, så var det å lufte bikkjer mellom regnet, det kom jo sånne perioder hvor det bøtta brått ned. Og her ere par som ikke bryr seg om regn og par som ikke går så mye ut..
Kvelden kom og vi skulle eta og glo ghost hunting in Irland, det er litt spennende. Historier som man hører om i serier med vikinger, krigen osv. The lady in black f.eks. Det er spennende. Hvis man har opplevd litt sånn selv så blir man litt slukt inn i det.
Jeg havna selvfølgelig i matkoma og slokna på sofaen. Lærer jo aldri. Så her har jeg laget meg kaffe, kl er 05.35 og jeg skriver ferdig denna bloggen som skulle blitt gjort før på kvelden. But but it`s not only only. Nyte kaffen på morran og høre bikkjer snorker og se på regnet jeg, nada problemo. Tar`n igjen. Peace out.

Hurrameitur med en kjærring

Sweeden tur

Fredagen gikk til en tur som man aldri glemmer. Vakke så gæli men det var noen opplevelser som gjorde meg nesten kristen her, men det gikk bra. Men må skryte av AB da, hun kjørte faktisk fram og tilbake til Sverige uten og sovne. Hu våknet vel litt til når det var en bil som nesten kjørte rett i oss i rundkjøringa, noen folk fant førerkortet i en corn flakes boks. Men vi stoppa i Kongsvinger  på jafs og kjøpte en milkshake og nissetissa litt. Og der trodde jeg vi så Lilli, men nei det vakke hu.  Videre kjørte vi og brått sier jeg Elg, ååå såå søt kommer det i fra hu, men jeg var redd for at den kalven skulle hoppe i veien. Videre endte vi i kø inn til Sverige, fra Montebello og inn pga graving ved tollen. Ja ja men da fikk AB litt pause. Inn til Sverige så begynte runden i butikker. Starta på nr 1. Og der var faktisk Lilli, AB løp bort og klinte trynet sitt i glassruta på bilen så kjærringa skreik, Lilli skvatt hu. Hahahaha. Vi fikk gjort det vi skulle der, før vi reiste videre til ei billig sjappe jeg ikke husker navnet på, så 157 og dollarstore. Og der dere var det satt opp julelys og masse halloween ting.. Jadda, Var ikke nisser men kun lys. Væl tidlig syntes jeg, men men.

Spoooookey… Angra litt for at jeg ikke tok med den ene figuren der, med ravnen på hodet. Den er drit tøff, og den kan stå fremme hele året. Ferdig der inne og noen kroner fattigere, så dro vi videre. Ivrig som AB er så skulle hu finne parkeringsplass, mmmmm skremme livskitten ut av en gammal mann i merce, fordiiii hu tenkte å svinge inn rett foran trynet på`n. Hahahaha skal si vi lo og han snurpa igjen hele trynet. my goood..  Vi skulle jo innom ØB, de har billig te-lys. vi brenner no satans mye av det, og det er kjempe koselig nå som det begynner og bli mørkere på kveldene og høstvinden er i gang. Ja så var det inn i matbutikken og handle litt brus, monster og litt mat. Snus kjøpte jeg å, kun 2 bokser til meg sjøl. Prøver å slutte med den å, waper da. Surstrømming har jeg funnet for Ståle å, så da er det bare å sende den av gårde så raskt jeg kommer meg til en sånn postterminal.

Ferdig i denna butikken så var det og reise til de 2 siste butikka. E- sigg butikken ble bare å løpe inn for å hente litt olje og rett på den siste butikken der vi kun skal ha kjøtt og ost, for det var billigst. Så bar det seg hjemover og vi starta med å stå i kø før tollen og i det regneværet.. Assa fy faan det bøtta ned som bara det. Med ny asfalt og regn passer seg ikke helt sammen, blir da glatt. Og det er alltids en eller annen idiot som må kjøre forbi, og rett foran trynet på en trailer eller bil. Hjemme så fikk Willy bære litt ut, jeg hadde bært nok for å si det sånn. Når man kommer hjem så er det å pakke ut og sette alt på plass. Tenne vokssmelt, bytte klær og sette seg ned for å slappe av litt med en kaffekopp. Fytti dama ryggen var helt fucka, og skulder skreik. Willy satte i gang med mat etterhvert, taco middag, blir digg. Så tar vi bare kvelden i mot og glo skjerm.

En regnværsdag

En blaut Torsdag

Det var en stormfull aften……… Neidag, ikke i det hele tatt var bare ekstremt bløtt og blåste som fy fasan, ja omtrent i hele dag. Men hva gjør vel det når man har en haug av ting inne å gjøre. Men dagen startet ved kjøkkenbordet hvor flere kopper med kaffe skulle treffe årene for å få en ræting kropp til å fungere. Ja helt riktig kav rætin kropp.
Men samma det, mens man drakk denna kaffen da, så ere scrolling på face, aviser og tiktok. Ja må jo innom en live eller to for å ønske god morgen og det er alltid veldig koselig.
Ståle og Hilde har jeg snakka med i dag også, det er alltid like koselig. Og det er ikke ofte vi får snakka med Hilde pga private årsaker, og da er det alltid hyggelig og se det ekstreme blide ansiktet.
Satt meg ned for å gjøre ferdig det siste diamond paintingen for en stund, det ble drit fint. Men nå må jeg få bestilt mange nye. Men nå er det litt slik what to do nå? Har da andre prosjekter, som strikking og lesing. Men det er mer vinter prosjekter syntes jeg da.
Legger ut noen bilder av noen av bildene.

Siste bildet var 40×70 med ulvene.
Det ble skikkelig bra så nå er det bare å fikse seg en ramme til det store. De andre ligger i perm så lenge.
Ulvene skal i allefall opp.
Willy dro ut, og da fikk jeg gløden over å støvsuge og vaske litt gølver, egentlig litt teit pga regnet og bikkjer. Men da har jeg fått bort den værste møkka. Og godt å få det unnagjort før hælja. Skal vanne litt blomster og tørke litt støv, .
Klesse på litt musikk, så går husarbe grise fort.

Innimellom alt sammen så ble det par tlf å ta, så da var det gjort, overlater resten til personen som trengte hjelp 😛
Ståle ringte opp igjen så han er på messenger og preker mens jeg holder på rundt omkring, med det ene og det andre. Han er med på alt han mens han er ute og kjører tur med scooteren sin 🙂
Kvelden her vil gå til mulig og ta ut rastaflettene, eller ikke, for det er så forbanna tiltak og tar så lang tid. Barbere hue skal jeg å, bare halve denne gangen. Tenkte å ha sidecut denne gangen. Litt forandringer må til. La den andre siden vokse ut, og da må jeg få no hjelp med no mirakel kur, Hairluxus eller hva det heter sier dem er bra, de som har gått på det. Må testes.. Ser de selger det på apoteket så da slepper man å abonnere på det. Koster jo så mye mer og få slikt i posten hver eneste mnd..
Ja forresten, lærte no nytt i dag, og det kan jeg dele.. Rognerbæra kan man plukke en haug av, men ikke alt da, må spare litt til fuglene i vinter. Men fryse bæra ned, så har man mat eller godis til hønene om man har det. Det visste jeg ikke så hva man lærer. Bare skaffe seg høner da, har en haug av rognebær busker rundt hele her.
Så da veit dere det ja..
Nei nå blir det snart kvelden her med en bok eller no og musikk i bakgrunn, mens regnet fosser ned ute. Koselig det.. Men først må jeg gjøre meg ferdig med no småting her i hus. No klesvask skal brettes og legges på plass.
Så folket får ha en flotters kveld 🙂

Hvor blir det at dagene? del 2

UT PÅ TUR,ALDRI SUR

Fredag den 02 August pakket vi bilen og årna bikkjer, før vi dro avsted. Ferden gikk til Oppdal i dag, før vi reiser videre til Sunndalsøra i morra. Det ble en koselig tur, været var fint, men det var varmt, så godt vi fikk låne en slik silver shade av AB og JE. Det skal investeres her også. Over fjellet stoppet vi for at bikkjer skulle få strekt på bena og drikke litt fjell vann. Der var det også noen geiter og sau, gudskjelov så brydde ikke bikkjene seg noe om dem. Det var så digg med frisk luft, ja kjøligere luft og fin utsikt.

Alvarez var kjempe fornøyd med kjøligere luft. Han skulle vært boende på fjellet i kulda han.
Så nå blir det gledings til vinter`n.
Når vi kom opp til Oppdal dro vi innom Vang og glana på de plakatene som hang der ang vikinggrava. Dit må vi dra en gang og glana, men uten hunder da det går geiter der.

Det sies at han Harald Hårfagre ligger her. Tøøøft?
Så hjem til Britt så fikk bikkjer mat og en lufte tur. Godt for dem å strekke på bena sine.
Ble tidlig kvelden for meg, jeg var så trøtt etter både kjøretur og fjelluft. Hahahaha.
Lørdagen så bar det seg i bil igjen, da skulle vi til Sunndalsøra. Er sommerfest på hytta til Britt, og det er det lenge siden vi har vært på. Men før vi skulle på hytta, så skulle vi møte Ståle, en meget hyggelig kar som jeg har pratet en stund med, fra tiktok. Og han gleda seg såååå fælt til å møte sin kompis, nemlig Alvarez. Jupp, vakke så viktig med meg og Willy, men Alvarez var mest viktig her. Hahahha ja og de små da. Ståle er veldig glad i bikkjer, så det er grunnen.

Jeg ble meget stolt av Alvarez, han reagerte ikke på den store elektriske stolen til Ståle, og han var så kjempe flink med å stå og sette seg ned ved siden av så Ståle fikk klappet og klina med han.. Ja skal sies han Ståle holdt sine ord med at han Alvarez skulle få kjøtt biter.. Denna karen sponsa bikkja biffbiter til 200kr kilo`n.. HALLOOOO det sa han ikke noe om mens jeg var der, den prisen da gett. Makan. Jaja Alvarez slukte da både biffen og andre godbiter. Ja Rosin og Obelix fikk de å, Amy ville ikke ha, men hu er mer skvetten av seg og ikke ville hilse på. Rosin fikk en litta bit, hu er på slanker`n ennå. Ett utrolig koselig møte med en kar jeg har blitt utrolig glad i på kort tid. Ja vi prater sammen omtrent hele dagen noen ganger, ja han, Linda og Ei bærte til som heter Hilde.  Etter en stund hos Ståle så dro vi videre til hytta. Der ble vi møtt av Vebjørn, Kristian og Jonas. Onkel og fettere av Willy. Koselig. Det hadde ikke kommet så mye folk ennå, men vi starta grillen og åt litte granne. Tuva og co dukka opp. Ved 20 tida så spratt det folk frem med stoler. Da ble det liv på brygga, og det ble musikk fra guttaboys. Willy tok en låt seint på kvelden også, og det lød bra.

Onkel og Nevø. Vebjørn og Willy. Klokka ble seint og vi dro hjem. Ja vi kjørte helt hjem. Willy ville hjem til senga si og kunne sova lenge søndagen. Bikkjene var helt utslitte. Så de slapp vi bare løse så de kunne strekke på seg og pisse og drite på kjent plass før det ble natta.. De var ikke vonde å be etter en lang da og lang natt. Takk for nå Sunndalsøra og Oppdal.
Uka kom og jeg skulle atter en gang til sadisten, naprapaten. Denne gangen skulle jeg få strøm og nåler. Jupp.. det nappa bare litt, som leamus i øyet eller leggen. Det var litt digg. Men jeg ble da knekt i nakke og rygg, skulder fikk igjennomgå litt også. Men det er deilig, elsker at man merker at man lever. Hahahaha eller som han sier, du liker litt smerte du. mmmmm yes i do.
Ja og banan ryggen min, den blir aldri frisk, kunne takke mine foreldre for det. De valgte at du skulle ha den. Å ja.. Treningsstudio kan jeg trene bena mine, men ikke armer som kan kødde til skulder eller rygg. Må passe på at ikke ryggen blir værre og at ikke skulder blir mer ødelagt. Den kan jeg trene med lette manualer osv.
Dagene går her med plenklipping og Diamond Painting. Har nesten gjort ferdig 7 bilder. Det går altfor fort når man først setter seg ned med det. Men får gjort andre ting rundt om da. Så sitter ikke bare paaaal med det. Men de blir fine da. Ståle har fått ett av dem.
I hælja som var så hadde vi Augustbord. Jaaa vi skulle egentlig ha Julibord med alt attåt, men hvor ble virkelig av JULI, den bare forsvant fort eller ble glemt. Men i Hælja da fikk vi årna Augustbordet med Alt av tilbehør som tilhører julen og noen venner og nye venner.
Ja vi hadde fersksuppe med klot, ribbe med sprøøøøøø knakebraka (svor), medisterkaker og julepølse, Sur/rødkål, poteter og grønnsaker. Dessert. Riiiskrem med mandel. og pærekake med smørkrem.

Det var så digg detta, og jeg dro den litt ut, julegenser var på, med julekuler i øra, vi spilte julemusikk, mangla bare snøen og juletreet. Hahahaha så koselig. Jaja blabla er for tidlig osv, men hvem bryr seg, ikke vi. Det var digg og en skikkelig koselig aften med folk og mat.
Så dett var dett.. Til next time.. A merrry christmas Moooohahahahahaha