Just another fucking monday

Monday morning blues
Åpne bilde

Jises startet dagen min kl 02.30 i natt, sånn ere og sovne på sofaen altfor tidlig på kvelden. Angrer hver gang.
Men fikk i meg nok kaffe og kosa seg med tv og kortspill på pc og fikk sitte og tenke for seg selv. Huset er tom etter å ha mista en hund før hælja. Det kommer en egent innlegg om det.
Dagen i dag skulle tilbringes på møte i Jessheim, med Mr Daaaaaareeell, si det med litt følelser i stemmen, Hahaha jeg dævver. Håpet at han var kjekk og kledde navnet. Og tror dere han var det?
Joda møtet gikk bra, og vi satt og sjekka ut obduksjonsteknikker og vi lo, han hadde fått ei til samme dag som hadde gitt han sjokk som ville detta. Så håpet blir å få møte noen på par sjukehus og få titte litt og lære. Så dette blir spennende. Men jeg må på arbeidstest. Mulig det blir frelsesarmen på Årnes. Jaja ekke åpent hele uka så blir ikke så mye stress. 3 dager fra 11 – 15 og en dag fra 11 – 18. I 2 uker skal det vare. Så tiden fremover blir spennende.
Ellers har dagen gått til å sjekke det som han sendte meg på mail, svart på det jeg kan, og laget middag. Ble potetmiddag og kjøttkaker. Helt greit på en mandag 🙂
Kvelden har gått til å samle opp masse bilder og bare tatt det helt fiesta, før jeg skal legge meg.. I senga.. Fanken har sovna på sofaen omtrent hver eneste kveld i den siste mnd.. Ikke greit i det hele tatt. Men kroppen bare kollapser og der sover jeg.
Men i går kveld var jeg sliten etter hælja, utstillings hælj på Stange. Lørdag fine resultater men søndag kunne man ha spart seg for. Dommer`n så omtrent ikke på bikkjene. Så ble tidlig ferdig men vi satt og venta på eieren til den ene hunden vi stilte. Så jada, kom hjem til 4 galde hunder og ett tomrom og det var litt tungt. Mer om det i annen blogg. Men nå. Ha en fin kveld videre 🙂

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Etter helgen vibber

Åpne bilde

I hælja har jeg vært på kennel Toffe Loffe og passa store og små pluss par ponnier. Snill gjeng.
Jeg har vært litt irritert om dagen. Har en lege som ønsker at jeg skal spe på pensjonen hans og bestille mange timer, ja assa time for ditt og time for datt. Jeg trenger en henvisning til øyenlegen men må bestille egen time for det, hvorfor ikke bare skrive en henvisning, når jeg sitter der. Jeg trenger timen til øyenlegen sjapt lissom. Faan jeg blir så irritert når ikke enkle ting kan gjøres sjapt. Jeg hakke tid til å måtte vente i 14 dager 3 uker på ny lege time for å få et papir for så å måtte kanskje vente 12 dager 3 uker på øyenlegen når man sliter med øyet nå. Åååååå jeg blir så forbanna… Så lørdagen bytta jeg fastlege.. Enkelt og greit.. Gidder ikke sånt piss. Så da får jeg håpe den nye legen er mye bedre, ellers bytter jeg igjen. Hahahahahahaha
Så godt man kan kosemose og snakke med bikkjer og katt når man er så frustrert i hue. Og koselig og være litt alene, kun seg sjæl.
Ja ikke nok med det, han har ikke fortalt meg at jeg skulle faste når jeg skulle ta blodprøver for stoffskifte, så her ere ikke no svar på dettta.. Nei.. Må ta nye blodprøver å da, og det blir ikke hos han. Har allerede fått ny lege time hos ny lege, 3 dager før enn hos han andre pensjonisten.. Blir ille nervøs av alt jeg assa..
Men nå i dag så har jeg ikke gjort noe annet enn å få fiksa journaler over til ny lege og avlyse andre. Og lese inne på furst, og der sto det noe som min andre lege ikke informerte meg om.. Jeg sitter jo her og lurer på ting som kanskje feiler meg og ting står svart på hvit inne på furst. Som sikkert er skrevet feil, men ikke fått forklaring på.
Nei jeg må riste av meg alt detta, og få hue på noe annet.  Jeg er jo alene hjemme i par dager, assa hallo. Det er litt digg. Da skal jeg finne på noe som er moro.. Få unna litt her.. Enklere å få gjort litt når man er alene..

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Snart tid for bading i sjø og vann for de 4bente. Er deilig temperatur ute nå, men ikke varmt nok…
Men gleder meg virkelig til Alvarez kan få plaska litt. Kjøpe basseng til han i år. Badenymfen.
Nei nå skal jeg glo litt skjerm så lenge jeg har mulighet for det. Hahahaha ja tv`n er opptatt når Willy er hjemme. 😉
Så til vi snakkes take care

Sånn går no dagan

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Onsdag allerede og dagen har vært aktiv med besøk av El – folka og hatt no tlf, ikke no hyggelig tlf men men slik er det noen ganger.
Tilsynet har vi hatt og det gikk fint, noen avvik ble det men det blir fiksa raskt.
Så var den møkka tlf men de svara der får jeg ikke gjort noe med uansett.
Men fikk i går bestilt lege time for blodprøver, overgangsalder og stoffskiftet. For den kroppen min er ikke god om dagen, såååå forbanna trøtt og null energi. Jises. Kan sovne sittende etter kun par timer etter jeg har stått opp. Drit slitsomt. Så får håpe dagene går fort til prøvene og resultat. Er så lei å gå å hangle sånn.
Men prøver å finne på masse rart her hjemme for å ikke sovne, men ikke enkelt. verste er etter at jeg har spist.
Det har vært strålende sol her i dag, men fytte fanden som det har blåst og er kaldt, ikke greit. Skulle ha gjort masse ute men når det er så forbanna kaldt så er det ikke morro å drive på ute i det hele tatt. Men nå kommer jo snøen litt igjen, legger seg ikke sikkert men det er jo spådd 23 cm. Men regn par dager etter. Så til hælja går det kanskje ann å gjørra litt her. Sette opp gjerde igjen og rake opp litt løv.
Ellers så skal det perles litt her, diamond painting heter det så fint. Ulver selvfølgelig. Blir spennende.
Dagene her skjer det ikke så masse, så lite å skrive om.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
Folket får ha en godt natt 🙂

2 påskedag

Fyyyy fader jeg har sovi, våkner med skallebank fordi man har sovet hardt og brutalt. Men det var tydeligvis noe kroppen trengte.
Sola er oppe og det var trolls stemning ute, for tåka lå over her, tjukk som bara det.
Lufta bikkjer og så at omtrent all snø er smelta utenfor her, og det er sabla bra, for da kan man begynne å rydde så smått i hagen og det får tørka opp litt. Det blir digg.
Tror det var snakk om at huseier skulle komme en tur i dag også, pga strømmen driver å går når varmepumpa er i gang. Sikkert no koblinger. But but it`s not only only.
AB og JE har vært innom med ett bilde, påskeegg og ett bord, det var jo hyggelig gjensyn, var jo så lenge siden sist lissom <3

Bordet og bilde av Tikara, datter til min Tara <3

Bildet vi fikk <3

Påskeegget med masse snadder oppi <3

Så i dag så kan vi fortsatt fete oss opp med litt påskeeggsnop. Godt da gett.
Nå sitter vi bare å venter på huseier som skal gjøre litt her. Fjerne litt lader til tesla og sånn tull vi aldri kommer til å bruke eller ha på gården her.. Kjenner jeg skulle gjort litt her i dag ute men fytti faan som det blåser. Må jo finne frem felleskjøpdressen og polvotter osv for å være ute.. Grise kaldt..
Da har man fått fjerna litt rundt her, han har fiksa litt. Godt å ha ting på stell på og i huset.
Ellers har det ikke vært så mye som har skjedd her i dag, prøvd å slappe av litt. Men det gikk dårlig med Willy som skremte meg når jeg duppa ta, før han dro og Bikkjer som fant ut at klokka var over 17 og foringstid, så kom huseier. Jupp, da blir det å heller legge seg tidlig i kveld. 🙂
Kors med bannere i skarlagenrødt

2. påskedag er en dag som minner oss om at Jesus virkelig har stått opp, ikke bare som en ånd, men som menneske.
Så med disse ord så er påsken over for i år, så da kan man komme til normale dager med gulrøtter og diet etter litt snop her 🙂
Åpne bilde

1 Påskedag

Heisann.. Tror det blir 2 innlegg i dag da det ikke kom ut en i går. Men det gjøkke no..
Søndag og 1 påskedag var litt sånn forvirrende morgen da klokka ble stilt i løpet av natta, så jeg trodde jeg hadde stått opp kjempe seint pga bikkjene, men hadde ikke det da. De hadde klart seg fint, men hesta så ut til å vente. Men det gikk så bra. Siste dagen på kennelen så blir ekstra kosemose med alle når de tas ut, jeg skal ikke ta de inn.
Jeg sulla litt alene og møkka og kosa og snakka med alle sammen når jeg var ute, som sagt så dela vi oppgavene broderlig her, Short legs dreiv på inne mens jeg var ute. Da fikk hu høre på musikk og jeg fikk prata litt med meg sjøl og bikkjene.
Så var det å fikse seg litt frokost og spise haug med c-vitaminer 😛

Mmmm appelsiner er digg, MEN her var det mangel på smak, lukta liksom ikke appelsin og smaken var ikke der heller. Hva har skjedd med den gule sure frukta? Ere plassen den kommer i fra eller er den spraya med skiiiit som gjør at den blir luktefri og tam i smak?
Når den er muggen daaaaa skal jeg si deg den lukter.. Men ikke når man skar i den i båter. Litt irriterende faktisk, for det er ikke billig frukt å kjøpe for å si det sånn…
Ellers så ble det en rolig dag med venting på å komme seg hjem til flokken sin. Savna jo mine hunder og katt <3 Willy savna jeg ikke, sett han omtrent hverdag. Hahahaha..
Men han er glad for at Dragen kommer hjem og det blir kusskuss på flokken igjen. Hahaha må jo le..
Det ble seint, for AB og JE satt i kø før Biri, og det er ikke så rart når alle tenker likt og drar en dag før hjem så man får en hvile dag før arbeidsuka begynner.
Omsider kom dem, og det var lykkens dag for alle de små inne når mor og far kom inn døra. Og vi fikk perlegave av AB for hun har sitti å perla masse.


Fiiiiin sankt Bernhard med hvite øyne <3 Den har fått plass på kjøkkenskapet <3
Og assa så driver disse Tangen Prøven folka å skal ha meg til å strikke kofter og bunad jakker.. Tror de har drekki ekstremt mye solobrus, for det har gått rett i hue på dem.. Jeg er da ikke no racer på strikke slike ting.. Men den gule jakka er visst ikke så vanskelig, men jeg må forhøre meg med min mor, min mentor for strikking om de andre prosjekta. Men skal jo prøve da. bare jeg ikke får sånn press på meg for da blir det sikkert bare tull..
Hjem.. Mor kom hjem til unga sine, det tok av.. Tara hoppa og spratt og småunga helt i 100 <3 er god velkomst det. Nå skulle man hive seg i dusjen mens Willy lagde mat. SKal bli godt å skrubbe seg litt og grave seg inn i morgenkåpa og under teppet i sofa, glo skjerm og døtte i trynet. Ble så enkelt som hamburger og pomfrits.. Gøtt..
Også ente man i mat koma og lengtet etter seng 😛

Hva feirer vi 1. påskedag? På påskedag, ofte kalt første påskedag, feirer at Jesus stod opp fra de døde. Påskedag minner oss om håpet om at kjærligheten er sterkere enn døden.

Dett var dett. Kos dere videre i Påsken. Er fortsatt en dag igjen.
Till vi snakkas, kooos dere masse. <3