Fått helt dilla

Reklame | Knittinglotta

Ett sett rundpinner og litt garn så vips.. Teppe 🙂

For 2 år siden så ble jeg sjukemeldt pga frossen shoulder. Det har jeg nevnt før men med den skulderen så fikk jeg ikke gjort så mye pga den var jo stiv som en stokk.
Jeg har strikka ei kofte og par gensere før, men har titta litt inne på nettet og fant Knittinglotta sine oppskrifter på tepper. Og seriøst for noen morsomme og kule tepper.
Starta med Game of Throne, i sjøgrønt og hvit, det ble kjempe tøft, brukte litt tid på det for herregud hvor en liten feil kan ødelegge hele teppet. Så det ble rekt opp noen ganger, men den som gir seg er en driiit har jeg hørt. Men ferdig med det så var det å få ett nytt prosjekt, det ble Ghostbusters, Jeg lagde til dattera mi i julegave, i rosa og turkis. Også måtte jeg lage en i svart og hvit også.
Ei litta pause med strikking helt til jeg fant oppskriften kizz, assa de tøffeste gutta ever. Så da ble det ett teppe med dem å da.
Hadde ei som er Game of Throne fan og hu falt jo for det første jeg strikka, så da strikka jeg likså godt en til i svart og hvit. Den fikk hu til jul i fjor, det ble godt mottatt. Og det er hyggelig.
Så var det ett teppe til som skulle gis bort i julegave, så da var det Pink Floyd på pinnene, den ble ferdig rett før jul. Så den fikk min far. Nå har jeg ett uferdig prosjekt på pinnene med Abba, og enda ett som jeg holder på med til jeg får inn garn igjen til Abba. Så mens jeg venter så er det Narnia på pinnene i rødt og hvit. Måtte ta noen andre farger når de fleste pinnene går i svart og hvit. Abba er i Orange og svart. Tror det blir drit bra for å si det rett ut.. Hva jeg skal gjøre med alle disse teppene er en annen sak. De kan ikke ligge i sofaen her med alle bikkjene.. Tenkte de skulle få ligge som pynt på gjeste sengene her i hus. Såååå jada koser seg med teppe strikking. Prøve å strikke noe annet snart. Gensere eller no 🙂

Game og throne x2
Ghostbusters x2
Kizz
Abba
Pink Floyd
Narnia
Skal sies at jeg har en fantastisk mor som hjelper meg med å klippe opp teppene og hekler kant rundt.. Og fester tråder for det syntes jeg er drit kjedelig, og hu har så stor glede av det.. Hehehehe
Slenger ut noen bilder av teppene. Bare sånn å skryte av meg sjøl..


Her har vi altså Obelix som sitter med Abba teppet i fine orange og svart farge.

Her har man det første Game of throne og Ghostbusters som var til min datter <3

Og her er de andre.

Nå skal man vel få strikki noe annet snart vel om jeg ikke finner no flere teppe oppskrifter. Må få laget meg noen gensere snart. Trenger det å. Knalle farger er visst litt hipp så hvorfor ikke knall gul eller grønn. Hmmmm.
Legger ut ferdige prosjekter av de 2 teppene jeg har på pinnene seinere.
Ha en fantastisk kveld så snakkas med 🙂

For en lang gro tid…..

Kjedelig når tiden går så tregt.

Du dæven døtte, jeg har hatt så mye tid til å skrive her inne, men rett og slett glømt det helt bort. Og det er nesten litt flaut. Men sier det igjen, skal prøve å være flinkere, selv om det bare blir korte avsnitt.

Siste blogg så var jeg kommet hjem i fra sjukehuset og skulle sitte på rett opp og ned i 6 uker uten å løfte mer enn 1 kg, ikke bruke magemuskler.. Assa hva får man gjort da??
Tilogmed teppene jeg strikker veier mer enn 2kg når dem er ferdig.
Men jeg har ikke klart å sitte helt i ro, starta med å måke litt utenfor trappa og fiksa litt klesvask, men ikke bært tunge blaute klær, det merket jeg godt i magen om jeg gjorde det. Men da måtte jeg ha tålmodighet til å vente til Willy kunne gjøre det, men der går det sååååå tregt. Ting skal gjørras med en gang, ikke flere timer etterpå. Men men.

Jeg har iallefall sett utrolig mange serier, og strikka tepper, og sovet mye for å si det sånn. Og jeg skulle jo ikke være på tiktok, men der har jeg havnet. Hahahaha nesten flaut men har truffet på utrolig mange hyggelige folk der som jeg sitter og prater med. Og det behovet har jeg kjent på at jeg har savnet, å prate med andre folk siden jeg har sitti myyyye alene i de siste mnd og hele uka, dag/natt. Willy jobber jo om natta og sover jo omtrent bort hele dagen når han kommer hjem på morran eller midt på dagen. Så da blir man litt ensom faktisk.

Sårene gror i allefall, fått tråder som skal falle ut av seg sjøl, men ser jeg må nappe ut noen tråder, for de henger der ennå. Men jeg er så feig der da, redd for å nappe ut no skorper osv.. Så godt jeg skal til legen i morra og få sjekka dem og andre ting.
Arbeidslederen min NAV maser om dagen ang tiltak og hva vi skal finne på med meg siden jeg er så plaga med forferdelig dårlig rygg, migrene og en skulder som fortsatt er stiv. Så det blir nok litt forandring i hverdagen snart. Helt greit.

Ellers har ukene gått til dyrlege med gamlemor, dessverre full av svulster, men ikke no vondt, spiser, drikker, pisser og driter normalt og leker litt med Obelix. Så hun får vandre rundt her til vi ser forandringer. Dama er 14 år snart, så hun er gammal <3
Og Alvarez skal inn å ta røntgen av hofter og albuer, så dette blir spennende, værste er å vente på resultatet. Noen ganger er NKK så trege.

Har vært Sverige tur med kjærringene og det er alltid vært kjempe hyggelig, en sjapp tur blir alltid hele dagen. Men sånn er det når man skal inn i absolutt alle butikker man kommer over. Og hva som blir handlet, er brus, snus, litt mat og andre småting som man bruker i hus. Og det er alltid full bil, med nesten gratis senke sett.. Hahahaha.
Jeg har fått brukt julegaven fra min sønn oxo.. Satt inn fletter i håret, og det er så deilig at sveisen er fullkommen igjen. Om vinteren er jo håret helt knusktørt og ustelt. Ser forferdelig uferdig ut. Men nå er det skinfade og fletter. Passet fint nå siden det var min bursdag på fredag og skulle egentlig feire det litt lørdag den 24 feb, men det ble avlyst pga private saker og det er jo helt greit. Det private kommer først. Men så skal jeg eller vi i trippel 73 årsdag den 2 mars, så da er det greit at jeg er ferdig med håret. Kjole kjøpte jeg i Sverige, 200kr.. Svart strikka kjole. Enkelt og greit. Er ikke pynte plikt gudskjelov.

Kommer med en blogg til i dag.. kun med bilder av tepper jeg har strikka i løpet av de siste 2 åra. Som er gitt bort i julegaver og beholdt sjøl.
Dette ble en litt rotete blogg, men sånn er det bare noen ganger.
Ta vare og be nice.

Amy snart 14 år <3