Avvenning og yoga

Kan være et bilde av tekst
Onsdag… kroppen i full spenn, klar for første dagen med masse musikk. Men jeg skal jobbet som frivillig som i fjor. Men i år jobbet jeg sammen med min søster, og det skal sies at vi har ikke gjort noe sånt på de 46 åra jeg har levd, dette var spennende. Starter kl 16 og jobber til 00. Kom meg opp på plassen og det var satans mye folk, dæven døtte. Møtte søss ved innsjekkinga og der var vi ikke alene der heller kan jeg fortelle.
Åpne bilde
June var klar for litt jobbing. Jeg som vanlig skulle jeg sleike litt ryggrad for å få jobba på VIP avdelinga, for det er den beste plassen å jobbe på. Der ere mye folk, og bra plass og få tatt bilder og filme fra Scream scenen.
Jeg og June fikk starte på renovasjon og sortere søppel, tror ikke de har hatt 2 stk som ble såååå glad for sekker med søppel noen gang, hahaha de så bare rart på oss.
Men de satte jo veldig pris på det og det kom jo andre unge folk og ville være med å sortere med oss 🙂
Vi fikk med oss Europe fra utsiden, og det var ganske kult å se dem igjen. Eller igjen blir feil for meg å si, men for June var det awesome som hun sier, 1985 så hu dem sist, og det var vel siste gang de spilte i Norge. så tøft og oppleve dem.
Så var det litt eting da, jaaa en lunsj pause fikk vi, ikke det at det var så hyggelig og ete med en slik stank i nesa, hahahaha, men det var godt uansett. Selv om magan min slo seg forbanna vrang etter måltidet, var glad det var maaaange dasser rundt om for ditt måtte jeg løpe og vrenge av meg buksa.. hahahha full reaksjon. Men jaja, kvelden gikk videre, og ja, vi fikk VIP og det var gull når Metallica skulle komme på.. Vi fikk rødda masse innimellom og det så ikke gæli rundt der på feltet, og det fikk vi mye skryt over.
Slenger opp ett par bilder av Metallica.


Fantastisk opplevelse med Metallica. Assa så mye folk som det var. Helt sjukt.

Torsdag.. Like fin dag, sola varmet noe i hælsike, og kan si det sånn at jeg gikk med skjørt, var svett overalt.. Man var klam uansett om man satt rolig eller vandret rundt på feltet. Det var helt sjukt. Traff på noen kjente av broder`n så vi satt og preka med dem en stund. Så ble det å høre litt på musikken rundt om, men var ikke så flink til å ta bilder den dagen, dessverre.


Vi fikk kosa oss litt denne dagen, på kvelden ble det brått litt kjøligere og det var utrygt for dårlig vær. Vi prøvde å finne en person som jeg har blitt kjent med på TT men det var ikke lett. En skallet mann med skjegg, 😛 assa 85% av mannfolka var vel det, og ikke var han så stor heller fikk jeg beskjed om av kjærringa hans. Hehehe jaja.. Nei fant han ikke denne dagen. Bedre lykke neste dag. Siste band spilte Tool som de kalte seg, ordentlig syremusikk, fytti pokker`n. Da kom det varsler på skjermene om at folk måtte begynne å bevege seg ut av plassen pga lyn og torden, med sterk vind. Men de fikk spilt ferdig, det ble ikke avlyst som det sto i avisa.


Det var bare å komme seg avgårde, for på himmelen vart det svart.

Willy ble jo nekta og kjøre opp på plassen av politiet, for der skulle bare bussene komme opp, taxi måtte man også gå ned til. Så ja disse dagene har vært mye gåing, på asfalt ned fra sletta. ikke så forbanna langt men ikke no godt for denna ryggen min.
Fredag… På med crew t-skjorta og rett på VIP, i dag var det ikke noe sortering pga vind, det var jo helt gull, så jeg og June fikk gå rett på plassen etter litt smisking. Og der var vi helt alene og rydde, det var ikke helt greit, men det var manko på folk.
Men vi lagde en plan vi. Rødda øvre plassen og tribuner mellom konsertene så ble det ikke mye å rydde på slutten. Lederen kom innom innimellom og skrøyt fælt av oss, sjefen hennes hadde sagt at VIP aldri hadde vært så ryddig, og det var kul tilbakemelding. Vi fikk ikke helt tid til pause, siden vi holdt på som vi gjorde. Traff på noen kjent folk som vi prata litt med, og det er hyggelig.
Judas Priest skulle komme på som siste konsert, og det løyd dæven døtte bra. fy fader. Kommer noen bilder av dem også 😉

assa sjekk mannen, eggstokka gikk i spinn… mmmmmmm nommenom ja på siste bilde assa 😛
Denna kvelden klarte vi å være tidlig ferdig, vi hadde jo rydda hele plassen på ene sia før konserten var ferdig, så når jeg spurte om å få par stk til på området for tribunene, så var vi omtrent ferdige. Og det var litt digg. Da var det bare å hente sakene våres og traske langt og lengre enn langt for å bli plukka opp av Willy. Og du dæven jeg var så sliten den kvelden, beina verka og jeg var så trøtt, tok bare med meg Rosin og Alvarez og rett i seng.
Lørdag.. Fri til å gjøre hva vi ville.. Våknet, assa jeg hadde så vondt i plasser der jeg ikke visste om at jeg hadde. Fytti dama støl all over, fra rompeballa og ned, skuldre og nakke… Men en dag til og dag nr 4.. Vi skulle ha med oss zz top i allefall. June kom på plassen før meg, og jeg fikk snap i fra både hu og Bjarte som jeg hadde sett etter de andre dagene, og sannelig satt de på samme plass, og det sa jeg til dem begge og brått fikk jeg snap av dem, bilde av hverandre på hver sin plass, så June satt med han og hans venner når jeg kom.. En mer koselig figur skal man leite lenge etter, ja tok oss 4 dager 😛 Men fytti dama, Bjarte er like koselig, jordnær, morsom og en kødd som han har vist seg på TT. Friend for life sier jeg <3 Med dem hang vi med hele dagen, hørte på litt musikk men ikke så ivrig på bilder denne dagen, men det var fordi det var møkk kaldt, det blåste så gæli der oppe, og det var ikke så deilig. Frøys så jævelig at man hadde lyst til å dra hjem tidlig. Men vi gjorde ikke det, vi var i meget godt selskap med disse gutta. Har noen få bilder jeg legger ut..

Legger ut ett bilde av Cavalera.

så kommer 3 bilder av ZZ top

Det var ett band som spilte til slutt som kalte seg Greta et eller annet, men Greta fant vi ikke noe til.. Hahaha nei det var no ræl for å si det sånn.. Men godt man har forskjellig smak.. Vi dro for å finne en plass og sette oss i ly for vinden, vi var så kalde, og trengte no varmt og en plass vi kunne sette oss “inn”. Måtte vente på svar i fra gubbene våre om de var på vei for å hente oss, for gikk ikke tidligere enn vi måtte, selv om vi måtte gå ett stykke for å møte dem. June og jeg har ikke gjort noe særlig sammen før så dette ble jo 4 koselige dager som vi må gjenta neste år. Ja det har vi alt planlagt, jobbe på tons neste år også. Det er kjempe koselig og man får med seg masse god musikk og møter så utrolig mange herlige folk. Tusen takk Tons Of Rock for i år, sees neste år <3
Søndag.. åååå myyyy goood jeg har så smerter i hele kroppen, får ikke bøyd knæra en gang. Men smertene er verdt alle 4 dagene.. Det har vært maks hvile dag her i dag, og kosemosa bikkjene mine som har stressa litt når jeg går på badet for da har de trodd jeg skulle reise igjen.. Men neida, her har det vært sofa sliting og hatt samtaler med mine beste messenger venner, hahahaha, ja de er fra TT de å, men prater litt mer skjerma på messenger.. Linda og Ståle pluss Hilde.. Gjeng koselige folk, som er der når man trenger og tømme seg litt..
Men nå skal jeg eta og glo skjerm med Willy som har vært uber snill og kjørt og henta meg, klipt plenen, vaska litt gølver og rødda litt og ikke minst tatt vare på de 4bente barna mine mens mor har vært på frifot 😛 Han trenger litt omsorg og kjærlighet han å, innimellom 😛 Moooohahaha 😉 Snx