Sjølbiografi

Hei!

Jeg er Cleopatra C Skogsberg og er 45 år, og bor for øyeblikket i Hedmark, lettere sagt på Stavsjø. Jeg har en samboer og 2 barn fra andre forhold. Sammen med min samboer så har vi 5 hunder og 1 katt. Samboer hadde ingen dyr eller unger når han ble sammen med meg, så han kom til full ferdig pakke.

Mine barn er voksne på snart 20 og 22 år gutt og jente, så de bor ikke hjemme, og det er jo litt rart at de brått er ute og har sine egne liv. Skal sies at jeg er bestemor til ei litta tulle på 3 år, men dessverre ikke har så mye kontakt med. Her i hus har vi som nevnt 5 hunder og 1 katt, 2 sankt bernhard, 1 tibbetansk spaniel, 1 chihuahua mix og 1 tibbemix. og katten Jax er en svær huskatt.

Jeg ønsker med denne bloggen å dele litt om alt. Jeg er den som rabler ned om alt og liker å skrive. og det kan være tanker, utstillinger, diskusjoner og ting som sikkert ikke har en betydning som jeg personlig tenker på. Vi får se. Det kommer alltids noe.

Jeg er til dagsdato arbeidsledig etter å ha vært sjukmeldt i 2 år med frosen shoulders, ordentlig ubehagelig og smertefull ting å få i skulder. Den var så stiv at jeg ikke klarte å vaske eller gre håret mitt, og med hår nesten ned til rompa så kløpte jeg av nesten hele manken. jeg var så lei at det floka seg konstant og ikke fikk gredd det. Skal sies at håret mitt var jeg mest kjent for i traktene der jeg bodde og jobbet. Langt rødt tjukt hår. Yes da. Men nå ere barbert rundt hele og langt oppå, pleier å sette inn fletter. Men før alt detta da så har jeg jobbet i butikk i nesten 35 år, jupp jobbet siden jeg var 15, ikke i samme butikk men i forskjellige. Trives med det men nå som kroppen begynner å bli litt vissen har jeg lyst til å gjørra noe annet enn butikk. Tankene er utdanning og evt bli dyrlegeassistent. Det er en tanke, men jeg ser jo på jobber på vann og land, blir aldri enig med meg selv. Jeg veit jeg ikke kan søke på alt, men i hue er jeg fortsatt 20 så hvorfor ikke.
Jeg har mine hobbyer da, så her strikkes det, mest tepper, broderer litt når løsta er der. Elsker serier, så kan fort bli noen timer ved skjermen. Så er det jo bikkjene, utstillinger men det er ikke så ofte lengre da alt har blitt så dyrt.
Dette var litt om meg 🙂

Er det for tidlig å pønte til Jul?

Nå er det en stund siden jeg skrev her inne, og årsak til dette er flytting. ÅÅÅÅÅ mye good så sinnsykt slitsomt med pakking ned og opp og kjøring og bæring, nei kanke fordra denne fløttinga.. MEN nå er man ferdige med utvasking og levering av nøkler, og kan konsentrere seg om nytt husrom og mulig tilbake til gamle jobben.

Her vi bor nå så kan vi sette opp hundegård til bikkjene og gjøre omtrent hva vi vill, og det er faktisk ganske deilig kan jeg si dem, slippe og ha figuren i fyrtårnet sitt som holder øye på oss om vi slepper enn fis eller danse nakne i huset.. Slitsom.. Nå har vi bare hele 80 sona utenfor døra.. HAHAHAHA.. Men men…

Jeg har hatt det litt sånn di siste åra at jula er ett ork, ikke hatt lyst til å pønte til jul og heller droppe den dagen.. Men i fjor så var min sønn hjemme hos oss og feiret jul, og det var uberkoselig. Det var kaldt, snø og vi kosa oss med standard julefilmene som er på dagen med 3 nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen osv. Og det gav meg litt av den gode følelsen tilbake.. Sååå Jeg eller vi har pønta til jul her i den nye huset alt, ikke helt ferdige enda, har jo flere rom som skal ha litt pønt og greier. Men ute driver Willy å klesser opp litt lys. Er visst en nabo som er helt vill med utelys, så da må jo vi se om vi får slått dem.. Litt moro må man ha det..
Skal sies at vi har ikke tatt inn ett tre enda, det må vi vente med. For det syntes jeg blir for tidlig. Men det blir enda mere kos med juletre.
Er det for tidlig?? Jeg syntes det er det men fikk ett kick.
I år skal sønnen min feire med oss og det blir jo sååå koselig. Ribba er alt i hus, og gudskjelov for det, blir det som i fjor så var det for lite gris. Så er det bare alt det andre igjen. Mat og de hærsens Julegavene. Bytter penger, litt bortkasta men men sånn ere bare, har jo blitt ett must det å.
Men det blir bra til slutt.. Jul skal det bli uansett.