Oooooohoooy……

God morgen/ god ettermiddag, what ever…
I dag våknet jeg atter en gang med ett kuppelhue, var bare å dope seg ned og håpe på at det blir bedre. Måtte jo opp tidlig i dag for å få tatt i mot disse guttaboys som skal fikse nettet mitt. Jaaaaa får håpe det blir det tenkte jeg..
Jeg satt og venta, og venta ooog venta, de skulle være her mellom 8 -11 og kl var 11.30 og fortsatt ingen hadde kommet. Ringte og hørte og de var visst på vei til meg, men første oppdrag tok lengre tid enn planlagt,
De kom og jeg fulgte med som en hauk, for å sjekke om det er noe vi har gjort eller om det er dårlig jobb fra dems side.. Og det så ut som fiberen har røki i vei kanten, assa i svingen. Der har vi jo ikke drevet på, annet enn å klippe plenen.. Så der ere nok en jobb som de har utført.  Nå har vi en helvetes jobb med å grave ned denna kabelen de bare har lagt oppå no ugress i veikanten. FLOTT. Takk for den. Men vi har nett, det er bra. Nå går det an å få gjort noe på pc og glo tv 😉

I går fikk Willy en god nyhet. Han får dekka resten av tannbehandlinga, så da har han fått dekt 63 439kr og hele kjeften er snart fiksa. Det er digg. For han. Nå ere bare å huske og ta seg ett besøk der 2 ganger i året minst.
Det meget fornøyd kar kan man si 🙂

Ellers så går det greit med hue, murrer litt, men ryggen er bæsj i dag… Men det gidder jeg ikke snakke så mye om, det er mot normalt uansett.
Fikk i sta besøk av en fugl, lurer på om det var en slik hønskehauk. Holdt småbikkjene inne for å si det sånn.
Den var ganske stor, så det var ganske stort når den slo ut vinga sine. Tar resten av åkerne her vøtt, da hopper jo musa rundt her vøtt. Fugler er jo helt på trynet. Ikke bare for musa men for kornet som blir igjen å.

Tok noen fine bilder av de siste blomstene som blomstrer ennå 🙂

Så drit fine assa. En glede og se på de hver gang man er ute i hagen.
I morra håper jeg hue er på stell og ryggen funker som den skal, da henter vi Rumba så vi får begynt å trene litt. Ja utstilling. Hu skal jo være med til Gjøvik, da ere greit og trene litt med meg som skal gå med henne. Om ikke det går, neeeei da må mr Tangen gjøre det da. Mooohahahahaha.
Jeg har fått  litt sånn diamond painting i dag. Så nå blir det å drive litt med det og fikse ferdig julegaver. 😛
jaaaaaa jula er nesten rett rundt hjørnet. Er 95 dager tror jeg.. Så er bare å gønne på med gaver osv. Nei ingen bilder, ligger julegave der 🙂
Willy holder på ute, og jeg driver på inne med denna og preker litt. Må ta igjen det tapte på alle dagene uten nett og helvetes migrenen. Blir ikke lenge jeg preker akkurat. Er møkk sliten i hue kjenner jeg.
Sååååå kvelden blir å strikke og slappe litt av, og håpe på det beste 🙂
Vi snakkas og God Helg.

Migrene fra helvete…

Fytti dama nå er jeg lei. Hele går lå det å murra oppi skallen.. Tinningene strammer seg. Sola var bare driiit å ha fremme. Det var varmt.. Medisiner tar det ikke.. Jeg rett og slett hater Migrene.. Og folk som klarer å presentere med at ” du må drikke rikelig med vann”, ” du må kutte å spise ditten og datten” ” koffein er ikke bra for migrene” Assa fuck off.. Dere har ikke migrene og hakke snøring på hva det er en gang.

Jeg er på dag 4 med detta. I natt har det vært ett rent helvete.. Det er så jævelig vondt at du hakke lyst til å løfte hue opp av puta. Og jeg har behov for oksygen når det er på det verste, så glad ikke Willy lå i senga med det første. For jeg lå tvers over senga med neste hue ut av vinduet for å få luft. HAHAHA så sikkert jævelig teit ut for dem som så det. Sniktitter 🫣 Ble jo for kaldt å ligge der i lengden for å si det sånn, så var jo bare å pakke seg inn igjen. Våknet når han kom inn, litt usikker på hvor mye kl var da, men hue smalt. Sto opp ved 07.30 eller no. Var nesten som jeg måtte ta hue under armen. Dæven jeg er så lei. Veit jo hvorfor jeg har det nå. Er pga løpetid. Da blir det hormonklikk i detta tempelet. Har jo egentlig ikke tid til å ha migrene nå. Skal trene litt med Rumba før utstilling. Aaaaaaahhh får håpe at det gir seg i løpet av dagen eller i morra. Har knasket smertestillende på morran men det slipper pokker’n ikke taket. Og du dæven hvor tung i kroppen og “dopa” jeg blir. Er så slitsomt.

Jeg har slått av alt med varsler på tlf for orker ikke lyder. Så ere No så titter jeg innom en gang i blandt. Ellers orker jeg ikke tlf prat eller no sånt. Er så glad for at bikkjene her skjønner at jeg ikke er i form. Hadde vært slitsomt med gærninger nå.

Neeeei.. Får håpe dette er siste dagen.. Har noe annet å gjørra enn å gjemme hue. Nok syting. Vi har fortsatt ikke nett.. Skjønner ikke helt hvorfor. Men det skulle komme en dude og sjekke, men når er en annen sak. Litt kjipt når man har smart tv som ikke er så smart allikevel 😂 Ikke det at jeg ser så mye på den om dagen.

Ønsker folket en flott dag og ikke No huevondt 🫤 Carpe Diem ❤️

 

Happy bursdag…..

Gratulerer med dagen Påsan🥳🎁  Ja i dag fyller Willy år, hele 32 år. Begynner å bli en voksen kar😃 Han fikk ikke kaffe på senga, nope. Den må han lage sjæl når han skal ha så mye rart oppi. Og stiiiiima mjølk oppi. Nei hadde han drøkki voksen kaffe så skulle han fått😃 Mooohahahah.

Jeg lovet han kake om han gadd å kjøre, og seff gjorde han det. Så han fikk gulrotkaka si.

Se så fornøyd han er. Jaaa og pizza fikk han å. Så da er alt bare velstand.. pizza og kake på bursdagen sin 😂 Bursdagsgaven står og venter på fly så den kommer etterhvert.

Fått pratet litt med Ståle i dag også selv om det ikke var så lenge, så ere godt å ha dags dosen med Ståle humør og alt det rare han kommer med 😉 Ja så ville han gratulere Willy med dagen. Trodde han skulle synge men det ville han spare Willy for.. Skikkelig teit ass 😂

Ja så var en som heter Bjørn Ivar innom og hentet trommene, så da ble vi kvitt dem. Kjempe hyggelig og treffe på han igjen etter sånn ca 20 år siden sist eller no 😉 Men uansett godt at de evt blir brukt enn at de skal stå her og støve ned. De var elektriske trommer fra Yamaha, så ikke No drit for å si det sånn. Men de er gamle så er sikkert ikke verdt så mye på markedet. Han fikk de for en 4pk cola zero. Willy drikker jo det så ett fett..

Så no moro. Sitter i sofaen og ser at månen er klar og fin igjennom (skitne) ruter. Sånn avstand sitter jeg.

Ser månen i det ene vinduet.. sjekk på neste….

Hæææææ zoma skikkelig denna tlf.. i love meg samsung assa. Ble drit bra. Ikke kom og si at ikke samsung har bra kamera..

Kvelden her har gått til å preke, spise mat og kake, jeg tok ei beta marsipankake..

Ekke så glad i den gulrotkaka, er så forbanna søt. Men det var jaggu den marsipankakebiten å. Kjære vene. Holdt med litt gitt. Men vi har kosa oss med voktere og farmen på tv og snart blir det å kveile beinhaugen her. Drit trøtt. Og siden kroppen er fylt med migrene medisiner så er jeg litt i lala  land. Men heller det enn at øya er på utsiden av kraniet og man ikke orker lukt eller smak av noe. Spess siden det er bursdagen til Willy.

Jaja har fortsatt ikke nett i hus, så nå bruker jeg mobil så får håpe jeg klarer å få denna ut i verden. For det har jeg ikke klart før. Men prøver igjen. Sier takk for i kveld og ønsker akkurat du en flotters kveld/natt. Ta vare <3

Poff… borte…

Dagen i går gikk ikke som planlagt.. Migrenehue fra hælvete..
Satt jo på min vante plass på kjøkkenet og surfa på nett og preka med folk, og nøyt kaffe koppen min.
Willy dro jo til frisøren, hadde jo tenkt til å bli med på det men det slapp jeg jo, hue stoppa jo det for meg.
Han kom hjem etter en god stund, var kortere enn sist men han ble fin på håret. Det gråe kom litt fram men det er jo bare fint, og han ønsker jo å ha det fremme å 🙂
Willy har drevet med å fjerne gjerde som har lagt seg på sia, og det ble så åpent gett 🙂 Så da ere bare å få opp ett nytt.
På kvelden så ble brått internett borte, så her måtte man ringe leverandør.. Har du gravet eller no???? Nei hakke det.. Og sist de var her å la ny kabel som ikke er så lenge siden, så er ikke det lagt i rør eller nada.. Så de har ikke gjort det riktig i det hele tatt.. Så vi får se hva som skjer i løpet av noen dager da.. Mulig de kommer for å ta en titt.. Time will show.
Kvelden ble jeg sittende å strikke på teppet mitt. Snart ferdig,

Når dette er ferdig så skal jeg begynne på Lasse genser.. Gleder meg til den er ferdig. Blir varm og god.
Så jupp.. kvelden besto av strikk og tv 🙂

Migrenehue…

Fytti dama.. Gikk å la meg med huepine, merket i går at det var sånn rar hodepine, akkurat som noen stakk en nål inni tinninga. Ubehagelig faktisk. Men når jeg våknet i dag, så var jeg usikker på om jeg ønsket å løfte hue fra puta… Og jeg angret.. Migrene.. Dæven jeg HATER migrene.. Hate er ett støgt ord, men akkurat dette Hater jeg no så gæli. Vet jo hvorfor jeg har det.. Det er jo løpetid på gang så hormoner er jo på spreng i kroppen. Men jises assa… Tatt en cocktail, men den funker da ikke merker jeg, blir bare trøtt. Får håpe det går over snart. Godt det ikke er sol ute, for da hadde det blitt for lyst.. Har sitti oppe med døra åpen for oksygen, og null lyd eller skjerm, før nå. Migrena ekke så ille på øya akkurat nå, så da prøver vi en litta stund på pc. Skulle blitt med Willy til frisøren men tror det uteblir. Om det ikke slipper taket da. Domi skulle fått barbert ei stripe for meg, men gosh orker ikke en dritt ennå. Får se. Time will show..
Var jo i Stange i går og henta bøker. 9 bøker av GOT (game of throne) Lykke. 7 av dem er hard perm, 2 pocket. Så får bare følge med om jeg kan finne resterende i hard perm. Ikke så lett å få tak på dem.
Det er 3 under de andre som er ekstra som jeg evt leverer på brukt`n. Skal ha hele serien etterhvert når man finner og får tak på dem. Og hele Outlander må jeg ha å, har bok nr 1. Hahahha er bare 8 igjen tror jeg.
Bøker syntes jeg er morsomt å ha.. Drømmen er å ha ett rom full av bøker og lese krok. Koble ut rommet 😉
Ingen tv eller noe annet der inne, kun bøker og evt perler da. Diamond painting. For det er jo også noe man kobler ut med.
Dagen i dag tror jeg blir som hue mitt bestemmer. Ikke den mest aktive. For det er noe jeg ikke orker i det hele tatt. Skulle laget meg litt frokost, men de som har migrene veit jo det at det er ikke noe godt å eta når det herjer på. Men det er litt viktig og få i seg noe. Men tygge knekkebrød så det kråser i hue, det er ikke no digg. Så hmmm får finne på no.
Jeg veit at strikketøyet eller en bok blir å kose seg med i dag. Ute er det opphold ennå, skulle bli regn men ser da ok ut ennå. SÅ kanskje jeg får begynt i skråningen senere i dag. Det hadde iallefall vært no 🙂
Nei uff nok syting om hue.. Dere får ha en fortreffelig dag. Carpe Diem <3

Trøtt i trynet

God morgen 🙂 Har vært oppe siden kl 6 i dag, og det var ikke en hyggelig å våkne….på sofaen…. og helvetes mageknip….fy faan fått løpetid… jaaa skal jeg få igjen for de 2 mnd jeg ikke har hatt det kanskje… Og i stedet for å døtte i seg piller som ikke funker uten å måtte døtte i seg trippel dose, så må man gjøre noe… Så kjøkkenet er vaska og gjort reint, elefanter tatt inn, vært ute med søppel, bundet opp blomster, fiksa bikkjemat og børsta Lille Rosin…Nå satt jeg meg ned og scrolla litt på TT og slang ut noen greier, bare for å holde den i live.. Profilen.. Jeg er jo live å, men greit å slenge ut litt greier der å. Men jeg satt meg ned… å nå er jeg trøtt igjen.. å fytti dama, nesten jeg ikke klarer å holde øya oppe.. Tror kanskje det blir en time på sofaen igjen, etter at jeg har dratt sånn sjapt over gulvene.. Om ikke jeg gjør det etter en blund.. Det finner jeg ut av..
Ja jeg må en tur til Stange i dag å.. Dame som la ut, tror det var 9 bøker med GOT (Game Of Throne) og de er ikke så lette å få tak på norsk, og da koster de 500kr boka. Men i allefall, hu la de ut for 200 kr og så kunne folk by.. jaja jeg hadde jo glemt de jeg, så når dama sendte melding i går kveld, så skjønte jeg ingenting.. “Når kommer du og henter dem?” Eeeehh henter hva? Så forklarte hu det.. Ååååååå faan det hadde jeg glemt.. Så ja Stange here we come senere i dag. Må jo vente til Kongen av bingen har stått opp og fått i seg kaffen og maten sin osv, før det skjer no reaksjon.
Planen i da er å røske opp en goooood del ugress i en skråning jeg skal plante disse fine liljene jeg fikk av AB i går. Der tenkte jeg det skulle komme masse blomster etterhvert, for fant jo ut at det er bringebær busker inni der, rabarbra ere der, og sikkert no mer skjulte skatter innimellom alt ugress. Får håpe været holder utover, er jo ikke varmt, og det har akkurat nå begynt å blåse litt og det er ikke no moro å stå ute i sur vind og drive på..
Nei uff jeg må gå å ta meg en dupp..  Snakkes 🙂 Carpe Diem <3

En solrik laurdag

Sola har skint som bara det i hele dag, ja greit varmt i sola, men det er ikke varmt når det er 15 grader ute. Men med en gang sola går ned så stuper gradestokken til 11 som nå, og da ere bare å lukke den døra, for nå begynte jeg og fryse.. Brrrrr gleder meg til vinter`n men kroppen er ikke vandt med kulde ennå.
Willy hadde time hos tannlegen og var der ganske lenge, 3 timer tror jeg han satt i stolen. Det er fanken meg lenge i stolen. Men godt når alt er ferdig.
Dro rett opp på kennelen for å lufte gjengen der, kjære vene. Det var en gjeng med glade barn som ville ut og pisse og baise litt. De var gald for å hilse på tante grusom 🙂
Der oppe lå det gaver til oss, Jaaaaaa fått løker som skal i jorda og blomstre i mange år og Willy fikk pizza saks 🙂

se på de fine liljene <3 Assa hva gir du meg, det kommer til å bli så fint når disse kommer opp <3
Så da får man se om kroppen er med på å røske litt opp i skråningen i morra.

Se på denna, nå blir det moro for Willy å kutte pizza`n sin med saks 🙂 Og Råååååsa er`a å 🙂
Nå kjørte sannelig fam Tangen forbi og lager ett helvetes leven så bikkjer bjeffer, Hahahahaaha jada hører du har tute 😉  Koselig det, at folk tuter når de kjører forbi 🙂
Ja så etter vi var der, så var vi innom maxbo, skulle finne ut av div siden det gjerde som har sett sine bedre dager bør byttes ut. Men Willy vil ha det meget solid pga all den tunge snøen som blir skuffa ned hit ikke skal knele gjerde med en gang, så blir det sement blokker i bonn, Hilsen John 😉 😛 Så blir det snekra en vegg da kan du si.
Så tok jeg meg en tur innom Rusta, måtte ha no shampo og hår kur.
Ikke så mye mer spennede enn det for å si det sånn. Så var det innom butikken for å handle inn salat og div til taco. Det skal bli godt faktisk. Stund siden vi hadde det.
Jeg sitter på kjøkkenet og ser gradestokken går nedover, nå på skrivende stund har den gått fra 11 til 6 grader, og utenfor kjøkkenvindu så er det ei litta flaggermus som flakser frem og tilbake. Jeg rekker ikke å ta bilde av den for den er så sjapp, men fikk filma den så man ser den kommer ganske raskt.. Spurte Willy om han kunne ta av seg t-shorta og gå ut, men fikk beskjed om å gjørra det sjøl, men jeg er ikke så hvit som han på kroppen, så den hadde landa sjappere på han enn på meg.. Og hallo, er da jeg som skal ha bilde av den 😉 Men det ville han ikke være med på gett.. Kjiping. Mooohahahaha
Men det er fint i kveld da 🙂
Måtte ta ett bilde hvor man håpet på å få denne flagremusa med da, men lykkes ikke nei.
Nå ere vel påtide og få fiksa litt foder, så da ere vel greit å få kappa litt grønnsaker og steike kjøttdeig, så blir det taco kos og litt tv. Vi skal se på forræder og denne nye vokteren som har starta. Det blir kos 🙂
Så jeg ønsker dere en flott aften og natt 🙂

Aurora danset på himmelen i natt!!!

i natt så danset Aurora veldig på himmelen, det var skikkelig vakkert, men kaldt å stå ute og se på henne. Fikk tatt noen bilder. Ikke at det var så enkelt når det kun er med tlf pluss at det kom biler med mega langlys 😛

Kan ikke komme og si at dette ikke er vakkert 🙂
Alvarez var jo selvfølgelig med ut for å se, eller han dreit i det. Han syntes bare det var digg og være ute i den kjølige natta 🙂 Ja for det endte med at det ble minus i løpet av natta. Kjente det godt på kroppen. Ja for kroppen er ikke vandt med kulde ennå så den fikk seg en real sjokk 😛
Jeg satt oppe omtrent hele natta, for hadde ikke lyst til å legge meg inne på soverommet før jeg har funnet fram dyne nr 2. Assa jeg sitter ikke nede og fryser for så å legge meg og fryse. Da kan jeg like greit være sittende våken enn liggende våken.. Det gidder jeg ikke. Dermed basta.

Det er ikke mange minus, MEN det kjentes for å si det sånn.
Dagen i dag går nå til å hive i seg litt kaffe, og eta. SÅ skal Willy til Tannlegen igjen, før vi reiser opp til Kennel Toffe Loffe for å lufte litt bikkjer. De er i Sverige med barnebarn, og da ere greit å få de små luftet litt så det ikke skjer no uhell 🙂 Kos dere 🙂
Så blir det å handle inn litt mat 🙂
Så nå må jeg få vekt den krølla beinhaugen som ligger inne på kjølerommet samt bikkja så han får i seg litt frokost og kaffe før tannlege 🙂
Ha en flotters dag, nyt disse siste soldagene.. Har lest at det skal snø snart…..13 nov 😀 Hahahahha
Carpe Diem <3

Det er en kjølig aften

I kveld ere kjølig gett.. 4 grader og greier. Jeg har faktisk lest at det skal snø i november. Hææææ det blir spennende 🙂
Det vil se snart sånn ut. Herregud som jeg gleder meg. Det skal bli såååå fantastisk. 🙂
Men i dag har Willy strammet opp gjerde, og satt på litt mer solide stolper. Lurer på om det var litt fordi Rumba skal trenes litt, og da blir hu sikkert med hit 🙂 Og for at man tror snøen uansett hadde knela heile skiten med de tynne metal dingsa som sto der.
Men det er godt å få det gjort . Og planen er å fikse nytt gjerde mot vegen. Tror det kan bli kjempe fint til slutt 🙂
Har tulle prata med AB, sånn sjapt ” Hva ere du vil” 😛 Hahahaha må le.. Men det var ikke no spess, bare at det måtte meldes på en bikkje til når vi skal til Gjøvik 😉
Det blir sikkert en meget spennende dag, kan jeg tenke meg, Hahahahaha uff.. Angra litt sjapt etterpå, men det skal gå bra. Oooohoooy det vil gå likar no 😛
Willy sitter i stua og glor Walking dead, ere bare jeg som syntes den er grusom??? Jeg blir så kvalm av den ekle zombie walken, og de lyda de lager,, Brekker meg.. Fikser ikke sånne filmer eller serier. Sleit jo mange år før jeg klart og se musikk video`n Thriller med han Jakcson. Grusomt vøtt.. Men jeg har det hyggelig på kjøkkenet jeg, levende lys, serie på tlf og bikkjer rundt beina. Hente strikketøyet når jeg har skrevet ferdig her. Så har jeg det som plommen i egget jeg 🙂
Jeg har snakket med Ståle og Linda i kveld, og noen på TT.. Men Ståle var ikke helt i form i kveld, det liker man ikke. Håper det bare er litt uggen i luggen form som forsvinner like raskt som det kom 🙂 God Bedring Ståle <3
Folket får ha en flott kveld/ natt, her skal man kulen litt før det garantert blir senga. Regner med at det ikke blir lenge til 😛

Det er freddan min venn…..

God morgen/ formiddag 🙂
Dagen her startet med en gradestokk på 8 pluss, litt varmere enn i går kveld/ natt.
Men sola skinner og det er litt vind i dag. Kanskje vi får rydda unna resten ute.
Hadde vært digg og få bort ALT. Det blir bare kaldere på natta og snøen er jo på fjellet.
Så det er bare å krysse fingra at det kommer nedover 🙂
Dagen i dag blir ikke så spannede tror jeg. Må bare ta ting på sparken som vanlig.
Kan heller ikke planlegge noe spess siden jeg veit jo aldri hva Willy skal, men veit at han skal til tannlegen i dag og fikse litt igjen. Så da blir det vel stille og rolig etter den timen, for all bedøvelse skal jo ut igjen.

Syntes denna er så bra.. Denna passer faktisk noen av oss 🙂 Jeg flira godt.. Eller hav AB?
Har ikke så mye på hjertet i dag for å si det sånn 🙂
Så ønsker folket en flotters dag og Carpe Diem <3