Happy bursdag…..

Gratulerer med dagen Påsan🥳🎁  Ja i dag fyller Willy år, hele 32 år. Begynner å bli en voksen kar😃 Han fikk ikke kaffe på senga, nope. Den må han lage sjæl når han skal ha så mye rart oppi. Og stiiiiima mjølk oppi. Nei hadde han drøkki voksen kaffe så skulle han fått😃 Mooohahahah.

Jeg lovet han kake om han gadd å kjøre, og seff gjorde han det. Så han fikk gulrotkaka si.

Se så fornøyd han er. Jaaa og pizza fikk han å. Så da er alt bare velstand.. pizza og kake på bursdagen sin 😂 Bursdagsgaven står og venter på fly så den kommer etterhvert.

Fått pratet litt med Ståle i dag også selv om det ikke var så lenge, så ere godt å ha dags dosen med Ståle humør og alt det rare han kommer med 😉 Ja så ville han gratulere Willy med dagen. Trodde han skulle synge men det ville han spare Willy for.. Skikkelig teit ass 😂

Ja så var en som heter Bjørn Ivar innom og hentet trommene, så da ble vi kvitt dem. Kjempe hyggelig og treffe på han igjen etter sånn ca 20 år siden sist eller no 😉 Men uansett godt at de evt blir brukt enn at de skal stå her og støve ned. De var elektriske trommer fra Yamaha, så ikke No drit for å si det sånn. Men de er gamle så er sikkert ikke verdt så mye på markedet. Han fikk de for en 4pk cola zero. Willy drikker jo det så ett fett..

Så no moro. Sitter i sofaen og ser at månen er klar og fin igjennom (skitne) ruter. Sånn avstand sitter jeg.

Ser månen i det ene vinduet.. sjekk på neste….

Hæææææ zoma skikkelig denna tlf.. i love meg samsung assa. Ble drit bra. Ikke kom og si at ikke samsung har bra kamera..

Kvelden her har gått til å preke, spise mat og kake, jeg tok ei beta marsipankake..

Ekke så glad i den gulrotkaka, er så forbanna søt. Men det var jaggu den marsipankakebiten å. Kjære vene. Holdt med litt gitt. Men vi har kosa oss med voktere og farmen på tv og snart blir det å kveile beinhaugen her. Drit trøtt. Og siden kroppen er fylt med migrene medisiner så er jeg litt i lala  land. Men heller det enn at øya er på utsiden av kraniet og man ikke orker lukt eller smak av noe. Spess siden det er bursdagen til Willy.

Jaja har fortsatt ikke nett i hus, så nå bruker jeg mobil så får håpe jeg klarer å få denna ut i verden. For det har jeg ikke klart før. Men prøver igjen. Sier takk for i kveld og ønsker akkurat du en flotters kveld/natt. Ta vare <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg