Migrenehue…

Fytti dama.. Gikk å la meg med huepine, merket i går at det var sånn rar hodepine, akkurat som noen stakk en nål inni tinninga. Ubehagelig faktisk. Men når jeg våknet i dag, så var jeg usikker på om jeg ønsket å løfte hue fra puta… Og jeg angret.. Migrene.. Dæven jeg HATER migrene.. Hate er ett støgt ord, men akkurat dette Hater jeg no så gæli. Vet jo hvorfor jeg har det.. Det er jo løpetid på gang så hormoner er jo på spreng i kroppen. Men jises assa… Tatt en cocktail, men den funker da ikke merker jeg, blir bare trøtt. Får håpe det går over snart. Godt det ikke er sol ute, for da hadde det blitt for lyst.. Har sitti oppe med døra åpen for oksygen, og null lyd eller skjerm, før nå. Migrena ekke så ille på øya akkurat nå, så da prøver vi en litta stund på pc. Skulle blitt med Willy til frisøren men tror det uteblir. Om det ikke slipper taket da. Domi skulle fått barbert ei stripe for meg, men gosh orker ikke en dritt ennå. Får se. Time will show..
Var jo i Stange i går og henta bøker. 9 bøker av GOT (game of throne) Lykke. 7 av dem er hard perm, 2 pocket. Så får bare følge med om jeg kan finne resterende i hard perm. Ikke så lett å få tak på dem.
Det er 3 under de andre som er ekstra som jeg evt leverer på brukt`n. Skal ha hele serien etterhvert når man finner og får tak på dem. Og hele Outlander må jeg ha å, har bok nr 1. Hahahha er bare 8 igjen tror jeg.
Bøker syntes jeg er morsomt å ha.. Drømmen er å ha ett rom full av bøker og lese krok. Koble ut rommet 😉
Ingen tv eller noe annet der inne, kun bøker og evt perler da. Diamond painting. For det er jo også noe man kobler ut med.
Dagen i dag tror jeg blir som hue mitt bestemmer. Ikke den mest aktive. For det er noe jeg ikke orker i det hele tatt. Skulle laget meg litt frokost, men de som har migrene veit jo det at det er ikke noe godt å eta når det herjer på. Men det er litt viktig og få i seg noe. Men tygge knekkebrød så det kråser i hue, det er ikke no digg. Så hmmm får finne på no.
Jeg veit at strikketøyet eller en bok blir å kose seg med i dag. Ute er det opphold ennå, skulle bli regn men ser da ok ut ennå. SÅ kanskje jeg får begynt i skråningen senere i dag. Det hadde iallefall vært no 🙂
Nei uff nok syting om hue.. Dere får ha en fortreffelig dag. Carpe Diem <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg