Brått ere grått..

 

Våknet til en grå dag. null sol, ere slutt på moroa for en stund nå?! Kanskje like greit, har jo vært altfor varmt i di siste dagene. Ekke greit når man er i September.
Uansett, været får man ikke gjort noe med allikevel.
Dagen i dag blir som det blir. Litt inne sysler og litt ute. Er noe flere ting som må fjernes før vinter`n så greit å bare få gjort det.
.Jeg gikk på dass og samt satt på klesvask, kommer ned så har det begynt å regne, jaaaa takk for den, var jo bare å gønne på å fjerne jord (har du kommet, jord skal du bli) fra grusen, føøøør det ble så bløtt og leirete.. Ble jo 6 bøtter det.. Og oppi der lå det noen feite mark, skulle hatt fiskestang og dratt for å fiske da.. Det var dumt man ikke hadde. Men hadde ikke kommet noen sted allikevel, er jo gressenke. Hahahaha… 🙂

Hææææ sier det bare, det gikk så fort at ryggen rakk ikke skrike før jeg var ferdig 😉
Skulle å dratt opp masse ugress på grusen igjen, fy fader det kommer opp hele tia. Må få tak på no poison og sprute på. For syntes ikke jeg gjør noe annet hele sommeren. Det gror jo igjen her.. Får se hva jeg gidder i regnet. Har som sagt droppa å gjøre noe inne i disse dagene som det har vært varmt, da har jeg kun vært og drevet på ute.
Så da ere litt støvsuging og gulver som trenger en vask. Og det er greit å ta nå som det regner ute. Så bikkjene kan dra inn ny drit på gølvene 😛 😉
Hilste på Karma utpå plenen, ja møkka av gressklipper`n står der ennå, hakke fått på det hjulet jeg. Eier ikke tålmodighet til sånne mikkmakk piss. Så jo den ble døpt karma siden jeg sa den kunne hjelpe meg med å frakte den store steinen opp, men obs mista hjulet jeg, gadd ikke hjelpe deg med det.. Møkka… Kan bare stå der ute i regnet å angre..
Nei nå må jeg få i meg no frokost, eehh lunsj før jeg gidder å gjørra noe mer.. Har hele dagen på meg uansett. Willy er nok ikke hjemme før i kveld en gang.
Så ha en flotters søndag 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg