Avlevering

En hund mindre!

Dagen er grå her, så ikke så mye som skjedd her. Men Willy har vært på teams møte mens jeg tok meg en real cowboystrekk på sofaen. Jeg ble så forbanna trøtt etter en god stund, Rumba vekte meg jo tidlig. Ikke vandt med at bikkjene vekker meg om morran så skvatt jo så gæli når hu boffa. Men hu sa nok bare i fra at hu måtte på do.
JE ringte og lurte på om vi kom med Rumba og det gjør vi selvfølgelig. Men vi drøyet den litt siden dem skulle ut å shoppe og jeg ville se om hu ville leke litt med Alvarez. Rumba løp jo bare rundt busken her og mot døra for å gå inn. Alvarez ville leke med hu men det ville ikke hu. Da kom det ett litta pipp. Hahahaha morsomt. Nei han Alvarez fikk ikke lekt no spesielt med denne madammen i dag. Vi kjørte hu hjem så hun får roet seg litt ned før foring. Fikk med meg par pidestall hjem igjen. Så da kan jeg bytte ut den ene som er støgg her 😛
Vi dro hjem, fikk satt på en vaskemaskin med bikkjetepper og foring av bikkjer her, og få rødda unna litt pels som ligger igjen i trappa. Ja Rumba røyter litt så hu la igjen litt pels, hu likte seg oppi trappa. Og slike ting er greit og få unna før Willy kommer tilbake, da forstyrrer ikke støvsugeren no tv eller no vøtt. Ja han er å vasker bilen og skulle innom tannlegen sin.

Ståle skulle jeg vekke kl 19 og det gjorde jeg med en sang. Han våknet med ett smil om munn da vøtt 🙂
Kjøkkenet er rødda og klar for å lage middag,så da er det bare å gønne på med det etterpå. I dag blir det no meget enkelt som hamburger. Jaaaa.. med masse salat på. Det skal bli godt for jeg har ikke spist det på en stund.
Willy kom hjem med en ren og pen hvit bil. Og det var på tide, for den var ikke mye ren før han dro ut.

I kveld har jeg tatt dose nr 2 av denne sprøyte greia. Fortsatt spent på om dette vil funke og hjelpe meg. Har gått ned 3 kg, men det er vel bare i vann siden jeg går på vanndrivende. Det hjelper litt. Kjedelig og flyge å kjenne at man går på vannseng. Litt ubehagelig kan jeg si.
Kokka har stått på kjøkkenet og laget mat, så da ere bare og høgge innpå og glo skjerm. Nashville ble valget.
Så ønsker dere en flotters kveld 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg