Poff Hælja over

Tur på gamle trakter

God morgen 🙂 Så var denne hælja over. Det går så fort. Men samma det, da er er vi nærmere jul 😛
Nevnte i går på morra bloggen at vi hadde pratet om å ta en gåtur på gamle trakter, og det gjorde vi.
Vi plasserte Alvarez i bilen, og dro for å hente Rumba oppe på Toffe Loffe. Ja tenkte at den tispa kunne få bli med på en lang tur. Hu har masse energi. Er en tispe som går fra 0-100 på 1 sekund. Så da tenkte vi at ja hvorfor ikke ta hu med. Vi kjørte opp til Hedmark, der vi bodde før. Stavsjø. Der ere en runde vi gikk mye tur før, og den ville vi gå igjen. Vi parkerte på Kiwi`n på Stavsjø og gikk nedover mot Mjøsa. Det er ett godt stykke. Gikk forbi vårt gamle hjem. Ene naboen satt ute så vi hilste på. Alvarez tenkte han skulle ta en lang pause der. Han var da allerede sliten. Men han måtte pent gå ett støkke til før vi skulle ta en pause.

Alvarez ble så glad for å komme seg uti vannet for å kjøle seg ned. Han elsker og ta seg en vandring i vannet. Rumba syntes det var litt skummelt, men hu gikk så vidt uti for å drekke litt. Kom det ei litta bølge spratt hu unna. Men hu syntes nok det var godt å duppe fota nedi.

Rumba var litt tøff 🙂
Vi satt der ei litta stund så bikkjene kunne hvile litt. Disse store er ikke akkurat bygd for toppfart når det er temperatur på pluss. 🙂 Vi kunne ikke bli sittende for lenge heller, stivner i ledda og det er ett godt støkke og gå oppover igjen.. Og det er tungt og bratt skal jeg si dere. Fytti dama. Angra for at vi gikk nedover når bakkene begynte.

Vakke så lett å ta bilder av dukka Rumba for hu kjølte seg ganske greit fort ned og da var energien på topp igjen 🙂 Men vi da til noen bilder denne lille tulle høna.. Willy syntes hu ligner på Tara. Hu snorker og grynter som Tara i allefall 🙂

Alvarez han syntes det var ekstremt behagelig og slappe av i plenen, og rulla seg litt og virkelig kose seg. Han var så sliten. Men det bar seg oppover, og de bakkene er så lange og bratte. Det er ikke jevn stigning alle plasser, men rett opp. Vi korta inn runden for det begynte å bli sent, så tok en snar vei som jeg kun har gått ned før men ikke opp. Og i helvete som jeg sleit. Dårlig kondis og hofter og rygg som skreik av smerte. Og begynte å stivne. Willy sa jeg kunne sette meg på en krakk oppi der så kunne han gå resten og hente bilen, men ikke faan om denne kroppen skal vinne over meg. JEG SKAL gå resten av vegen. I bakken vi gikk oppover så sto skogens konge og glana no gæli på oss, den fulgte oss hele tiden med blikket. Jeg sa til Willy, kommer`n så får du løpe med bikkjene så kan jeg ta i mot sparka, har ikke sjans til å komme unna den uansett. Ha ett flott liv 😛 Nei ingen bilde av den. Gadd ikke bruke energi til å ta opp tlf. Vi kom på toppen, Willy gikk før meg med Rumba så gikk jeg og Alvarez etter i vårt tempo, han var så sliten han å. Brått var Willy borte, han var på epleslang, Kommer ut av skauen og skryter gæli av eplene, dem burde jeg smake, også tok han bare ett?!? Eeeehhh hvorfor tok du ikke to da, så jeg fikk smake på de gode eplene. Hahahaa må le av han ass… Nei siste innspurten til bilen. kom oss frem og da var det drit vondt å sette seg i bilen. Fytti dama. Bikkjene orka ikke drikke vann en gang, de la seg bare rett inn. Utslitte.
Da var det bare å kjøre hjem. AB og JE kontakta oss og lurte på hvor vi var, men var jo selvfølgelig ett lite stykke unna. Så Rumba ble med oss hjem. Får sova borte en natt blir hu nok glad for.

Rumba er sliten 🙂
Jeg gikk å la meg ikke så lenge etter jeg kom hjem. For jeg var så utslitt i kroppen. Så Alvarez og jeg forsvant. Rumba og Willy ble igjen.
Ble vekt av Rumba i dag kl 7. Da kom det ett bjeff og ett ul,og var urolig. Så da måtte jeg karre meg ut av senga for å ta hu med ned. Å fytti, jeg er støl.
Ut vi gikk, og der regner det selvfølgelig, helt greit det, jeg skal ikke drive ute i dag for å si det sånn.
Blir inne prosjekter i dag.
Vet ikke helt hvordan dagen er satt opp men jeg er i allefall meget glad for at det ikke er tur til naprapat i dag. Vet Willy skal ha no møte i dag. Ja Rumba skal jo hjem da. Ellers blir det en meget rolig mandag hos oss 🙂
Nå skal jeg få ordne meg litt frokost, kjenner jeg droppa middagen i går, så er litt sulten. Så jeg sier Carpe Diem og ha en flott dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg