Treg morgen

Søndag, hviledag!

God formiddag 🙂 Vært oppe en stund nå, men har sitti ute og tatt morgen kaffen og grublet litt på hva denne dagen vil bringe. Det er jo ingen brøllup i dag, bare fyllesjuke 😛 Hahaha nei ingen fyllesjuke her. Den fun safta ekke sterk nok 😉 Sola skinner og det er 17 grader ute, det er nesten vindstille, heeeelt stille utenfor, utenom par biler som kjører forbi nå og da men heeeeelt stille. Det er så deilig med sånne morningser. Det får skikkelig ro i sjela med den lille timen med stillhet. Godt.
Har ting å gjøre her ute, det er det ingen tvil om, men nå kommer det dager som det blir vått, og da har jeg lyst til å gå en tur. Alvarez trenger og få fått ut litt energi og få lekt med litt av samme str som han. Obelix og Rosin får jo igjennom gå av han hver eneste dag. Og de hakke no problem med å ta igjen med han, for han bare tuller med de, men disse små blir jo såååå sinna på`n.
Så om Willy vil og fortsatt har lyst, ( vi snakka om det i går kveld) så tar vi å låner med oss Rumba ( sankt Bernhard) og kjører opp til Hedmark og går runden som vi brukte når vi bodde der. En kjempe fin og lang runde, og bikkjene får bada litt etter halve runden. Det hadde vært godt for alle parter. Det er grusveg hele runden utenom ett litta stk. Og ikke er det trafikkert heller. Jeg kjenner ikke til så mange plasser her uten å møte på sauer eller disse møkka kyra, storfe og sånn. Gosh de er jo mannevonde. Har hatt en opplevelse med dem før, aldri løpt så fort noen gang. Ønsker ikke gjentagelse. Og etter det så var min kjære Tara livredd for kuer og store. Turte omtrent ikke gå forbi om de sto innafor gjerde en gang. Nope.. Grøsser bare av tanken.
Men uansett hva vi ender med så må jeg få i gang ryggen min. Den er årsaken på at jeg sto opp tidlig i dag. Er så drit lei av de smertene i banan ryggen. Men får ikke gjort noe med den og jeg får heller ikke smertestillende for den heller. Skulle ønske jeg hadde en hel dag uten smerter og en natt. Det hadde vært som himmelen tror jeg. Ikke det at jeg veit hvordan det er der 😛 Men sikkert behagelig 🙂
Denne kroppen her kjenner jeg ikke er 20 lengre, og det er helt greit, men brems opp litt da. 😛
Nei det er vel tiden for litt “frokost” snart 😉 Jeg spiser aldri tidlig, hæler ikke. Det vokser bare i munn på meg, så her må det gå noen timer før det er no inntak av no tyggbart i min munn. Akkurat nå om dagen så spiser jeg ikke frokost fordi jeg er sulten men fordi jeg MÅ. Det er nesten tvang det.. Ja driver med slik tvangsforing på meg selv. Høres ikke helt bra ut vøtt. But but it`s not only only.
Oy det så jeg nå. Er fanken meg 1 Sept i dag. Nå ere høst, den vakre fine tia. Kanskje man får tatt noen fine bilder i dag da. Hmmm nå forandre bladene seg, og det er så pent. Sukk.
Nei nå ere på tide og gjørra no småting. Ha en flott dag, nyt solen og Carpe Diem <3

Nå stikker kaffekoppen av gårde i skillepadde fart, så er vel på tide og få i gang kroppen. Have it. Ta vare 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg