Sunday morning blues

Eller bare våkna drit tidlig på sofaen!!!!

Når du våkner før kl 5 på sofaen og tenker at “yes. respekt han har atter en gang ikke vekt meg når jeg har sovna her”. Ja han Willy har fått beskjed om det ellers blir jeg lys våken, og er oppe hele natta. Og det er ikke helt sundt for migrene hue mitt. Og det kan jeg bare fortelle at, om man har en så å si normal døgnrytme med nok søvn, ( noe som jeg ikke har) så vil det hjelpe mye for å unngå migrene. Jeg har testa det mange ganger.. Våken netter = migrene. Nok søvn= null migrene. Hva som skjer i løpet av dagen og natta er en annen ting. Men man trigger ikke hue lissom. Ja det var dagens læring.
Jeg tok meg forresten friheten til å sove litt til, fra 7 til 9 😛  Måtte baaare skrive ferdig forrige blogg og drikke litt kaffe.
Jeg har fått årna meg sjæl, og bikkjer, ja de som har stått opp, rødda kjøkken og spist en sund frokost. Spent på om magan min reagerer på havregryn varmet opp i melk i mikro`n. Det er jo ikke god etter galleblære operasjon. Men jeg spiste opp, var helt greit. uten sukker med en dært bringebærsyltetøy. Ikke det beste men funker.

Nå sitter jeg bare å venter på at AB skal hente meg ved 12.30 tiden. Vi skal en tur til Liv og Charlene, på Loppis.. det blir koselig, og da får jeg besøke Pia Sankt bernhard og Tror chihuahua`n heter Nova. Alltid morsomt med litt loppis, og dette er jo i ett privat hjem. Hu har så mye rart.

Alt i fra klær til ekstremt mye koppestell, bur, potter, vaffler og lodd. Så koselig og dra ditt og se og hilse på. Fikk hilst på Nova og Pia da. Og Pia ble glad for hilse på kjente folk.

Fine fine Pia <3

Det ble med noe hjem da, en bamse til Alvarez, en elg, så nå er han en elghund 😉
Så fant jeg en baby dukke som er tro kopi av baby dukka jeg hadde når jeg var liten. En gutte dukke. Bjørn Erik heter han som den forrige.
Så fant jeg meg en biografi om Elvis, DEN måtte bli med 🙂

Så var det å komme seg hjem og få gjort litt her.. Jeg måtte få vaska litt klær. Så må jeg fikse no greier til noen planter utenfor så de ikke knekker og bli ødelagte. Men måtte ha avbitertang da. Låne det av AB, og ja da tok Willy med seg Diba hit. Så nå er det ei litta Chi frøken her. Bilde kommer evt senere. Nå blir det å bli kjent med henne og se hvordan dette utvikler seg. Gutta er litt gira på hu pga hun har hatt løpetid, lukter sikkert litt ennå.
Men men det går da bra ellers. Rosin sier ikke så mye.
Folket får ha en flotters kveld 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg