Lørdag boogie blues eller!!!

Soffa sliter tenker jeg!!

Sto opp kl 08.00 på en lørdag. Tiden for seg selv om morran er ett stort pluss kjenner jeg.
Sola var oppe på morran, men forsvant raskt, det blåser fra alle kanter så ikke så koselig og værra ute heller. Da er det godt å kunne sitte under ett pledd og nyte kaffen, taste litt på pc, og glo litt live på TT. Og ønske folket god morgen på snap. Standard prosedyre på morran.
Så har jeg fikset neglene mine på morran også, deilig å ha litt lengde igjen. Helt grei farge også.

Etter hvert så har man jo samtale med Ståle og Linda da. De er jo oppe om morran di også. Koselig det med morgen snakk.
I dag er det en slik trøttings dag, tung i kroppen lissom, så det blir å kose meg med han Jo Nesbø under pleddet tenker jeg. Trenger slike dager kjenner jeg.

Og jeg blir ikke alene med å kose meg under teppet veit jeg. Rosin bolla mi er aldri langt unna.

Se på det vakre fjeset. Gamlemor er 10 år og stil going strong. Bare digger den hunden.
Willy stakk ut for å gjørra div ting og handle inn noe jeg manglet til hjemmelaget pizza. Lenge siden jeg har hatt så det frista litt på freddan. Mens han var ute så årna jeg deigen og rødda litt på kjøkkenet, med musikk så går jo ting unna. Mens deigen hever, så var det å lufte bikkjer mellom regnet, det kom jo sånne perioder hvor det bøtta brått ned. Og her ere par som ikke bryr seg om regn og par som ikke går så mye ut..
Kvelden kom og vi skulle eta og glo ghost hunting in Irland, det er litt spennende. Historier som man hører om i serier med vikinger, krigen osv. The lady in black f.eks. Det er spennende. Hvis man har opplevd litt sånn selv så blir man litt slukt inn i det.
Jeg havna selvfølgelig i matkoma og slokna på sofaen. Lærer jo aldri. Så her har jeg laget meg kaffe, kl er 05.35 og jeg skriver ferdig denna bloggen som skulle blitt gjort før på kvelden. But but it`s not only only. Nyte kaffen på morran og høre bikkjer snorker og se på regnet jeg, nada problemo. Tar`n igjen. Peace out.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg