Hvor blir det at dagene? del 2

UT PÅ TUR,ALDRI SUR

Fredag den 02 August pakket vi bilen og årna bikkjer, før vi dro avsted. Ferden gikk til Oppdal i dag, før vi reiser videre til Sunndalsøra i morra. Det ble en koselig tur, været var fint, men det var varmt, så godt vi fikk låne en slik silver shade av AB og JE. Det skal investeres her også. Over fjellet stoppet vi for at bikkjer skulle få strekt på bena og drikke litt fjell vann. Der var det også noen geiter og sau, gudskjelov så brydde ikke bikkjene seg noe om dem. Det var så digg med frisk luft, ja kjøligere luft og fin utsikt.

Alvarez var kjempe fornøyd med kjøligere luft. Han skulle vært boende på fjellet i kulda han.
Så nå blir det gledings til vinter`n.
Når vi kom opp til Oppdal dro vi innom Vang og glana på de plakatene som hang der ang vikinggrava. Dit må vi dra en gang og glana, men uten hunder da det går geiter der.

Det sies at han Harald Hårfagre ligger her. Tøøøft?
Så hjem til Britt så fikk bikkjer mat og en lufte tur. Godt for dem å strekke på bena sine.
Ble tidlig kvelden for meg, jeg var så trøtt etter både kjøretur og fjelluft. Hahahaha.
Lørdagen så bar det seg i bil igjen, da skulle vi til Sunndalsøra. Er sommerfest på hytta til Britt, og det er det lenge siden vi har vært på. Men før vi skulle på hytta, så skulle vi møte Ståle, en meget hyggelig kar som jeg har pratet en stund med, fra tiktok. Og han gleda seg såååå fælt til å møte sin kompis, nemlig Alvarez. Jupp, vakke så viktig med meg og Willy, men Alvarez var mest viktig her. Hahahha ja og de små da. Ståle er veldig glad i bikkjer, så det er grunnen.

Jeg ble meget stolt av Alvarez, han reagerte ikke på den store elektriske stolen til Ståle, og han var så kjempe flink med å stå og sette seg ned ved siden av så Ståle fikk klappet og klina med han.. Ja skal sies han Ståle holdt sine ord med at han Alvarez skulle få kjøtt biter.. Denna karen sponsa bikkja biffbiter til 200kr kilo`n.. HALLOOOO det sa han ikke noe om mens jeg var der, den prisen da gett. Makan. Jaja Alvarez slukte da både biffen og andre godbiter. Ja Rosin og Obelix fikk de å, Amy ville ikke ha, men hu er mer skvetten av seg og ikke ville hilse på. Rosin fikk en litta bit, hu er på slanker`n ennå. Ett utrolig koselig møte med en kar jeg har blitt utrolig glad i på kort tid. Ja vi prater sammen omtrent hele dagen noen ganger, ja han, Linda og Ei bærte til som heter Hilde.  Etter en stund hos Ståle så dro vi videre til hytta. Der ble vi møtt av Vebjørn, Kristian og Jonas. Onkel og fettere av Willy. Koselig. Det hadde ikke kommet så mye folk ennå, men vi starta grillen og åt litte granne. Tuva og co dukka opp. Ved 20 tida så spratt det folk frem med stoler. Da ble det liv på brygga, og det ble musikk fra guttaboys. Willy tok en låt seint på kvelden også, og det lød bra.

Onkel og Nevø. Vebjørn og Willy. Klokka ble seint og vi dro hjem. Ja vi kjørte helt hjem. Willy ville hjem til senga si og kunne sova lenge søndagen. Bikkjene var helt utslitte. Så de slapp vi bare løse så de kunne strekke på seg og pisse og drite på kjent plass før det ble natta.. De var ikke vonde å be etter en lang da og lang natt. Takk for nå Sunndalsøra og Oppdal.
Uka kom og jeg skulle atter en gang til sadisten, naprapaten. Denne gangen skulle jeg få strøm og nåler. Jupp.. det nappa bare litt, som leamus i øyet eller leggen. Det var litt digg. Men jeg ble da knekt i nakke og rygg, skulder fikk igjennomgå litt også. Men det er deilig, elsker at man merker at man lever. Hahahaha eller som han sier, du liker litt smerte du. mmmmm yes i do.
Ja og banan ryggen min, den blir aldri frisk, kunne takke mine foreldre for det. De valgte at du skulle ha den. Å ja.. Treningsstudio kan jeg trene bena mine, men ikke armer som kan kødde til skulder eller rygg. Må passe på at ikke ryggen blir værre og at ikke skulder blir mer ødelagt. Den kan jeg trene med lette manualer osv.
Dagene går her med plenklipping og Diamond Painting. Har nesten gjort ferdig 7 bilder. Det går altfor fort når man først setter seg ned med det. Men får gjort andre ting rundt om da. Så sitter ikke bare paaaal med det. Men de blir fine da. Ståle har fått ett av dem.
I hælja som var så hadde vi Augustbord. Jaaa vi skulle egentlig ha Julibord med alt attåt, men hvor ble virkelig av JULI, den bare forsvant fort eller ble glemt. Men i Hælja da fikk vi årna Augustbordet med Alt av tilbehør som tilhører julen og noen venner og nye venner.
Ja vi hadde fersksuppe med klot, ribbe med sprøøøøøø knakebraka (svor), medisterkaker og julepølse, Sur/rødkål, poteter og grønnsaker. Dessert. Riiiskrem med mandel. og pærekake med smørkrem.

Det var så digg detta, og jeg dro den litt ut, julegenser var på, med julekuler i øra, vi spilte julemusikk, mangla bare snøen og juletreet. Hahahaha så koselig. Jaja blabla er for tidlig osv, men hvem bryr seg, ikke vi. Det var digg og en skikkelig koselig aften med folk og mat.
Så dett var dett.. Til next time.. A merrry christmas Moooohahahahahaha

1 kommentar
    1. Kjempe trivelig å møte dere å❤️❤️😁 å kjempe kos å endelig få gi godis til Alvarez å kose ❤️❤️❤️ så snill å stor gutt 🤩🤩🤩🥹 tusen takk for fine ord å ting e fikk🎁❤️❤️❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg